ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τρείς τετραετίες στασιμότητα στήν Γλυφάδα

                     Τρείς τετραετίες στασιμότητα αυτή είναι η πραγματικότητα στην Πόλη μας.
Στα  12  χρόνια  που  πέρασαν  οι κύριοι  Δήμαρχοι και  δημοτικοί σύμβουλοι,είχαν την δυνατότητα να
απορροφήσουν τουλάχιστον 300.000.000 ευρώ από τα ΚΠΣ και να έχουμε κάνει σημαντικά άλματα προόδου στην Γλυφάδα σε όλους τους τομείς.
Η έλλειψη πολιτικής εσόδων από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα καθιστά πασιφανές οτι οι "εκπροσωποί" μας δεν εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον των πολιτών, και της Πόλης.
Η ιδιοτελείς σκοποί και στόχοι τους και ο εφυσηχασμός του βολέματος και των εύκολων λύσεων οδήγησε την Πόλη μας σε μια διαρκή στασιμότητα την ίδια περίοδο που ευσυνείδητοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ακόμη και σε πόλεις της περιφέρειας εχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός οτι εδώ και αρκετές τετραετίες κανείς Δήμαρχος στην Γλυφάδα δεν επανεξελέγει για δεύτερη θητεία.
Υπονομεύσεις επι υπονομεύσεων,ολιγωρία,καταγγελίες,κατηγορίες,απάτες,διαφθορά, είναι το κοινό γνώρισμα όλων μας που βαρύνει λίγους εμπλεκόμενους με τα κοινά, στήν ουσία όμως την πληρώνουμε όλοι και όλες και η Γλυφάδα μας.
Τα περισσότερα απο τα άτομα που ευθύνονται αντί να είναι υπόλογοι στους πολίτες καμαρώνουν και φιλοδοξούν πλαισιώνοντας για πολλοστή φορά συνδιασμούς να έχουν και τα επόμενα χρόνια την θεσούλα και το βόλεμα ενω έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν.
Σκέψου καλά συνπολίτη μου στις επερχόμενες εκλογές και μην δώσεις το δικαίωμα να μας εξαπατούν και να μας εμπαίζουν αποκομίζοντας προσωπικά οφέλη αυτοί που ευθύνονται
για την ανυπαρξία έργων,υποδομών,προόδου,αναβάθμισης.

                                                          Γιάννης  Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τρείς τετραετίες στασιμότητα στήν Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">