ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νοθευμένα και ακατάλληλα τρόφιμα

 Νοθευμένα και ακατάλληλα τρόφιμα

Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι που διενεργεί ο Ε.Φ.Ε.Τ. σε επιχειρήσεις τροφίμων, τόσο σε προληπτικό επίπεδο όσον και μετά από καταγγελίες καταναλωτών.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι μια σειρά από επιχειρήσεις τροφίμων κατείχαν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας. Επίσης, σε κάποιες από αυτές, παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από τις υγειονομικές διατάξεις.
Συγκεκριμένα επιβλήθηκαν :

Πρόστιμο €3.000 στο Κρεοπωλείο με την επωνυμία ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ που βρίσκεται στην οδό Μυκάλης Ανω Γλυφάδα, διότι διαπιστώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν σε μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα.

Πρόστιμο €2.000 στο Κρεοπωλείο με την επωνυμία ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΣΠ. ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ που βρίσκεται στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 64 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, διότι διαπιστώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν σε μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα.

Πρόστιμο €10.000 στο Κρεοπωλείο με την επωνυμία ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΚΥΒΕΛΟΥ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που βρίσκεται στην οδό Ανδρ. Γ. Παπανδρέου 45 Ηλιούπολη, διότι διαπιστώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν σε μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τις επιχειρήσεις να τηρούν την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Παράλληλα, διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν συστηματικά και στο επόμενο διάστημα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νοθευμένα και ακατάλληλα τρόφιμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">