ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανέλαβε η Σέχτα την δολοφονία Γκιόλια


Απειλές κατά εκδοτών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών εξαπολύουν οι συντάκτες της προκήρυξης που έστειλε η τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών", το μεσημέρι της Τρίτης στην εφημερίδα "Τα Νέα" και με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη, για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα στις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης, στην εφημερίδα "Τα Νέα" και είπε ότι άφησαν έναν κίτρινο φάκελο σε συγκεκριμένο πάρκο, στη Νίκαια. Ο φάκελος περιείχε επτά σελίδες, πυκνογραμμένες, οι οποίες και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Για πρώτη φορά η οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" δεν έστειλε την προκήρυξή της, σε ηλεκτρονική μορφή.
Ο συντάκτης χρησιμοποιεί το ίδιο κυνικό και υβριστικό τρόπο, γνωστό από τις προηγούμενες προκηρύξεις.
Εκδότες, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και επιχειρηματίες αναφέρονται ονομαστικά στην προκήρυξη ενώ απειλές εκτοξεύουν και εναντίον σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών σε φυλακές.
Οι συντάκτες του κειμένου, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, επιχειρούν να δικαιολογήσουν τη δολοφονία Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως οι Π.Κωστόπουλος, Θ.Αναστασιάδης, Μ.Τριανταφυλλόπουλος, Ν.Χατζηνικολάου, Γ.Κουρής, Δ.Κοντομηνάς.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανέλαβε η Σέχτα την δολοφονία Γκιόλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">