ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φήμες η αλήθεια οτι τους έκοψε ο Σαμαράς;

Τους κόβει και τους δυο ο Σαμαράς. Ούτε η Αλεξάνδρα Πάλλη, ούτε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα υποστηριχθούν από τη Ν.Δ. για τον Δήμο της Γλυφάδας. Τα έχει πάρει άσχημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. και με τους δυο. Τους χρεώνει διαρροές που αλληλοεξοντώνουν τις... υποψηφιότητές τους. Σε άλλο πρόσωπο φαίνεται να καταλήγει ο Α. Σαμαράς. Ο γιός του παλαιού Δημάρχου Σπονδυλίδη (απεβίωσε πέρυσι) είναι 38 ετών, πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα και θεωρείται... ικανότατος επιστήμονας και με ήθος. Δεν είναι κομματικοποιημένος, ανήκει στον χώρο του κέντρου (ο αείμνηστος πατέρας του είχε εκλεγεί Δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ αλλά στην πορεία διαχώρισε την θέση του). Στην Ρηγίλλης εκτιμούν πως είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει όλους (και τους Θεοδωρόπουλο, Λανδράκη) χωρίς να του δώσουν κομματικό χρίσμα. Η δεύτερη επιλογή είναι ο Στάθης Παναγούλης! Θέλει να θέσει υποψηφιότητα και θα έχει ενδιαφέρον εάν τον στηρίξει σιωπηλά η Ρηγίλλης. Συμπέρασμα; Αλεξάνδρα Πάλλη και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αυτοκτόνησαν πολιτικά.

Η άποψη του πρωτεργάτη: Αρκετές τετραετίες είχαμε πολυδιαφημισμένους και ικανότατους επιστήμονες στην Πόλη μας, τους δώσαμε την θέση του Δημάρχου και όλοι απέτυχαν παταγωδώς.
Αυτό που χρειάζεται σήμερα η Γλυφάδα είναι ενα ΑΝΘΡΩΠΟ που χωρίς ιδιοτέλεια θα εργαστεί για το κοινό συμφέρον των πολιτών και της Πόλης, και οχι των ολίγων γνωστών και φίλων φαινόμενο που ανθεί της τελευταίες τετραετίες στην Γλυφάδα.
Αυτά τα λίγα ευπρεπώς μεχρι να περάσω την απόλυτη αλήθεια για τα κακώς κείμενα όλων οσων πλαισίωναν τα τελευταία 20 χρόνια θέσεις στον δήμο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ ΕΘΕΛ-ΟΝΤΩΝ... ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ Ν'ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά ο Θανάσης Σπονδυλίδης δεν
    ευθύνεται για τα κακώς κείμενα στη
    Γλυφάδα, ούτε εχω κάτι εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας θα είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ίχως και απο την πρώτη Κυριακή. Το όνομα αυτού ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ και όσο και αν προσπαθούν κάτι ρετάλια της πολιτικής να αντιπαρατεθούν μαζί του θα χάσουν και τα χρηματά τους που με κόπο και "τρόπο" μάζεψαν αλλά και τον χρόνο τους.ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ και πάλι ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Φήμες η αλήθεια οτι τους έκοψε ο Σαμαράς; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">