ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από το 2011 θα εχουν τον ιδιο φορτιστή ολα τα κινητά.

Τα κινητά τηλέφωνα που θα πωλούνται στην ΕΕ από την αρχή του 2011 θα πρέπει να λειτουργούν όλα με τον ίδιο κοινό φορτιστή, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Η εξέλιξη στους τεχνικούς κανόνες για να διασφαλιστεί η συμβατότητα και η ασφάλεια των νέων κοινών φορτιστών προχωράει καλά», ανέφερε σχετικά εκπρόσωπος της Επιτροπής.
Πρόσθεσε ακόμα ότι η Επιτροπή περιμένει από τους καταναλωτές «να χρησιμοποιούν τον ίδιο κοινό φορτιστή για τα κινητά τηλέφωνα που θα πωλούνται στην ΕΕ από τις αρχές του 2011».

Η Αποψη του Πρωτεργάτη: Η Ευρωπαική επιτροπή σε επίπεδο χωρών κάνει προτάσεις και περιμένει από τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τον ίδιο κοινό φορτιστή για τα κινητά τηλέφωνα τους.
Και αυτό προς όφελος των καταναλωτών που εύκολα πλέον με τον ιδιο φορτιστή θα μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνα όλων των εταιριών και κατασκευαστών.
Σε τοπικό επίπεδο Χώρας οι εκπρόσωποι μας Πολιτευτές δεν μπορούν να κάνουν μια κοινή πρόταση προς όφελος των Δημοτών που τους χωρίζουν σε κατηγορίες βαση του διπολικού συστήματος ;

Είμαι βέβαιος οτι πολλοί θα έχετε μια τεράστια αδυναμία στο να δώσετε μια σαφή απάντηση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από το 2011 θα εχουν τον ιδιο φορτιστή ολα τα κινητά. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">