ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πτώση τζίρου παρά τις εκπτώσεις

Οδυνηρά είναι τα σημάδια που καταγράφει η έρευνα του «Εθνους», η οποία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον εμπορικό κόσμο σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ζητώντας να σφυγμομετρήσει τις θερινές εκπτώσεις και να διαπιστώσει αν θα σταθούν ικανές να αιμοδοτήσουν την αγορά, που λόγω της κρίσης βρίσκεται σε ασφυξία. Οι πρώτες ημέρες των εκπτώσεων ξεκίνησαν με πολλές προσδοκίες, αλλά μετά υπήρξε καθίζηση, μας λένε οι έμποροι.
Υστερα από αυτό αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να κατεβάσουν ρολά άλλα 60.000 εμπορικά τουλάχιστον σε ολόκληρη τη χώρα και νέες χιλιάδες εργαζομένων να πέσουν στον Καιάδα της ανεργίας.

Γλυφάδα

Μαδιάς Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας): Χαμηλότερες των προσδοκιών είναι οι φετινές εκπτώσεις. Στη Γλυφάδα την τελευταία εβδομάδα μέσα σε δύο μόλις μέρες έκλεισαν ισάριθμα καταστήματα. Το τραμ από αρνητικό έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε θετικό παράγοντα για την αγορά μας, καθώς λόγω της κρίσης περισσότεροι πολίτες έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν για να μετακινηθούν. Δεν επιτρέπεται να στηρίζουμε αυτούς που ανεβάζουν τις τιμές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πτώση τζίρου παρά τις εκπτώσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">