ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ολοι δηλώνουν έτοιμοι και θεωρούν οτι εχουν τη νίκη δεδομένη θα πρέπει ομως να πείσουν το σύνολο των πολιτών της Γλυφάδας, και εκει έγκειται η τεράστια δυσκολία, οτι εχουν τα εχέγκεια
να τους υπηρετήσουν αξιοκρατικά.
Πολλά ακούγονται και γράφονται για αγωνιστικές παρεμβάσεις, προτεραιότητα στον άνθρωπο και τον πολίτη, για το καθήκον να προστατεύσουν τους πολίτες, η Γλυφάδα έχει Δήμαρχο, κλπ. και ισως να εχουν καταφέρει να πείσουν κάποιους και κάποιες απο εσάς.
Εαν πράγματι πιστεύουν έστω και στον απειροελάχιστο βαθμό αυτά που εξαγγέλουν καλούνται για μια και μονο φορά να πουν σε μια δημόσια ομιλία τους τι εχουν κάνει αυτοί οι εκλεκτοί συνπολίτες μας για το θέμα του Γλυφαδιώτη και πρωτεργάτη των fm που δέχτηκε σειρά απο κατασχέσεις και δικαστήρια με στόχο την φυσική του εξόντωση εν κρυπτώ, διότι κανείς δεν δημοσιοποίησε τι ακριβώς μεθόδευσαν ώστε να ''δολοφονήσουν'' αυτόν που έβαλε τον θεμέλιο λίθο του πλουραλισμού, και της πολυφωνίας.
Οταν είσαι πρώτος στο οτιδήποτε είναι πολλοί αυτοί που σε αντιμάχονται (Α. Αϊνστάιν). και ειδικά στη χώρα μας που κανείς δεν εχει την τόλμη να παραδεχθεί δημόσια οτι κάποιος άλλος εχει προηγηθεί απο αυτόν στο οτιδήποτε.
Το 2005 κατέθεσα φάκελλο στην τότε δημοτική αρχή ώστε το θέμα να περάσει απο το δημοτικό συμβούλιο και να πάρουν δημόσια θέση οι εκλεγμένοι μας.
Τι ακριβώς έγινε ;
Οι κύριοι και κυρίες που ζητούν την ψήφο και στηριξή μας μήπως βιώνουν άλλη πραγματικότητα;
Δεν ευρίσκοντο σε αυτή την Πόλη η κάνουν πως δεν γνωρίζουν τι ακριβώς εχει τελεστεί;
Περισσότερα και αναλυτικά στην ενότητα glyfada fm στον glyfadaweb με ολα τα στοιχεία σύντομα.
Μεχρι τότε πείτε μας δημόσια ποσο ικανοί να μας διοικήσετε είστε την στιγμή που δεν μπορείτε να διασφαλίσετε ούτε το συνταγματικό δικαίωμα ενός πολίτη να εργαστεί και να επιβιώσει στη Πόλη του.

Το παρόν κείμενο αποστέλεται μέσω mail στο σύνολο των βουλευτών της Κυβέρνησης Β'Αθήνας καθώς και στον Πρωθυπουργό.

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">