ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΖΗΤΩ Η ΚΟΙΝΟ-ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ.
    ΖΗΤΩ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
    ΖΗΤΩ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

«..Σ΄ αυτόν τον τόπο των παράλληλων μονολόγων,
Όπου όλοι είμαστε τόσο τραγικά αυτοδίδακτοι…»

Ποιητής και ξεχασμένος Νομπελίστας 1962

Γ. Σεφέρης.

Υ.Γ Λέω να σταματήσω εδώ.
Λέω να το βουλώσω.
Λέω να κλείσω το στόμα μου.
Λέω να φυλακίσω την ψυχή μου…-εκεί που δεν υπάρχουν φυλακές-.

Η κοινοποίηση που εσείς δεν βλέπεται την λαμβάνουν πρώην, νυν Βουλευτές και Υπουργοί, καθώς πρώην και νυν διοικητικά στελέχη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με όλους αυτούς υπάρχει πρόβλημα και όπως έγραψε γιατρός και ποιητής σε ένα στίχο από την ποιητική του συλλογή «Πυρ το αειζωον»

«Ντροπή μας, ρε.
Μας έκαναν ανίκανους
Να απαρνηθούμε το βιαστή μας...».
*********************************************************************************************
Viele liebe Grüße an alle meine deutsche und ukrainische Freunde.
Das ist ein VOTUM !!!
Es geht darum, die Abgeordnetenimmunität der griechischen Perliamentarier (Abgeordneten) von 1981 bis heute aufzuheben.
Ich bitte herzlichst alle, die sich Philhellenen fühlen, den entsprechenden Text zu lesen (gibt's auch auf Englisch), zu unterschreiben
(bei Wunsch) und weiterzuleiten (bei Wunsch). Philhellenen haben immer in der Vergangenheit für Hellas engagiert , wie z.B. der Poet
Lord Byron oder der Jurnalist Johann-Jakob Meyer mit Ehefrau und seiner 2 Kinder -erster Zeitungsherausgeber in Hellas - (alle in Exodus-Schlacht in Mesologi weit weg von ihrer Heimat in 1826 gefallen -Ruhm und Ehre den Gefallenen).

http://www.gopetition.com/online/36021.html>

ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ !!

--------------------------------------------------------------------------

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

Γεώργιος Σεφέρης

Από τις 7 Μαίου 2010 ξεκίνησε το αίτημα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας στο www.gopetition.com και σήμερα, μετά και τη δική σας υπογραφή, έχουμε φτάσει πάνω από 44.000. Το αίτημά μας - το αίτημα όλων των Ελλήνων - βρίσκεται σήμερα στην 8η θέση ανάμεσα στα χιλιάδες αιτήματα δεκάδων χωρών που φιλοξενεί το www.gopetition.com.

Θέλουμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας όσο γίνεται περισσότερο ώστε να μας ακούσουν όλοι αυτοί που ψηφίσαμε ή δεν ψηφίσαμε και να μην έχουν άλλη επιλογή από το να ικανοποιήσουν το κοινό αισθημα, την κοινή επιθυμία για ισότητα, ισονομία και πραγματική δημοκρατία... αυτή την δημοκρατία που ΔΕΝ γνωρίσαμε... μόνο διαβάσαμε γι αυτή.

Εσείς που υπογράψατε και πιστέψατε σ αυτό το αίτημα... διαδώστε το, βοηθείστε να υπογράψουν αυτοί που δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τους υπολογιστές και το ίντερνετ. Οσοι δεν έχουν email μπορούν να ανοίξουν ένα προσωρινό στο http://10minutemail.com/, ώστε να μπορέσουν να υπογράψουν. Αν κάθε ένας από μας βοηθήσει να προστεθούν τέσσερις υπογραφές, θα είμαστε πολύ κοντά στις 200.000. Μετά θα είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε στις 500.000 και ποιος ξέρει.... ίσως το αίτημα των Ελλήνων καταφέρει να επιδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων με πάνω από 1.000.000 υπογραφές. Δεν είναι εύκολο να αγνοηθεί ένας τέτοιος αριθμός!
Αν είμαστε όλοι μαζί... η Ελλάδα θα τα καταφέρει. υπογράφουμε εδώ http://www.gopetition.com/online/36021.html

Εγώ, ως Ελληνας/Ελληνίδα πολίτης, γνωρίζοντας πως το πολίτευμα της χώρας μου είναι η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και επειδή θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η ισότητα όλων των πολιτών έναντι των νόμων και του Συντάγματος, έχω την εύλογη και δίκαιη απαίτηση να αρθεί μέσω της συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας η βουλευτική ασυλία με αποκλειστικό σκοπό την ισόνομη εφαρμογή του νόμου και κατά Ελλήνων Βουλευτών που τυχόν αντισυνταγματικά και παράνομα πλουτίζουν σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων πολιτών.

Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν, απλά επιθυμώ να προστατεύσω το Ελληνικό Δημόσιο απο μελλοντικές ή υφιστάμενες παράνομες ενέργειες που μόνο στόχο έχουν τον παράνομο πλουτισμό των ολίγων με αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώχευση του Ελληνικού Κράτους. Όποιος - ακόμα και βουλευτής - έχει αφαιρέσει παράνομα, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενος, από τη περιουσία του Ελληνικού Κράτους θα πρέπει να παραπέμπεται προς έλεγχο των πράξεών του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως προβλέπει το Σύνταγμά μας, ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη θέση του, ακόμα και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκπρόσωπος του Λαού. Τετοια πράξη διαπιστούμενη από την Δικαιοσύνη συνιστά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Απαιτώ εύλογα και δίκαια αυτοί που ψηφίζω να είναι ίσοι απέναντί μου και να μη μπαινουν στο απυρόβλητο αμέσως μετά την είσοδό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ψηφιζω υπερ της νομικής δέσμευσης των περιουσιακων στοιχειων των βουλευτων, προς εξασφάλιση της εξόφλησης του χρέους που αποδεδειγμενα δημιούργησαν οι ίδιοι, εφευρισκοντες... τη βουλευτική ασυλία την οποία ουδέποτε εγω προσωπικα υποστήριξα.

Να ελεγxθούν δικαστικά όλοι οι διατελέσαντες από το έτος 1981 μέχρι και σήμερα βουλευτές, για ολα τα ποινικά αδικήματα που έχουν τελέσει κατά της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, ακόμα δε και για εκείνα που έχουν παραγραφεί, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ιστορίας μας.

Παρακαλώ δεχθείτε το αίτημά μου αυτό, περί άμεσης άρσης της βουλευτικής ασυλίας ως ενεργού πολίτη αυτής της ελεύθερης χώρας που γέννησε και δίδαξε τη Δημοκρατία.

Γλυφάδα 11/8/2010

Επι του συγκεκριμένου καλούνται να πάρουν δημόσια θέση οι κύριοι και κυρίες που διεκδικούν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές την ψήφο σας.
Αυτοί και αυτές που με περίσσιο θράσος ομιλούν για Δημοκρατική εκπροσώπηση του λαού της Γλυφάδας.
Ο κ.Κόκκορης, ο κ.Λανδράκης, η κ.Λυγνού, ο κ.Παπαδόπουλος κ.τ.λ καθώς και οι κουστωδίες τους.
Αν δεν πάρουν δημόσια θέση και εαν δεν μας αποδείξουν οτι ψήφισαν υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας είναι βέβαιο οτι και η επόμενη πενταετία για την Πόλη μας θα είναι μια πενταετία στασιμότητας, και διαφθοράς σε βάρος όλων των Δημοτών και της Πόλης μας.

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">