ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 16/09/2010 υλοποίηση της προτάσεως .

Εγώ θα περάσω την υλοποίηση της προτάσεως πρός αξιολόγηση αποκλειστικά και μόνο υποψηφίων δημάρχων Νοτίων προαστείων Αθηνών και των δημοσιογράφων.
Αρχικά πρέπει ένας εκ των δημάρχων που θα εκλεγούν την 7η Νοεμβρίου να συγκαλέσει μια δημαρχιακή επιτροπή απο νεοεκλεγμένους Δημάρχους, με θέμα την δημιουργία απο κοινού Μ.Μ.Ε σε επίπεδο Ο.Τ.Α Νοτίων Προαστείων.
Κατόπιν αυτής της ενέργειας θα τεθεί το θέμα στα πρώτα δημοτικά συμβούλια κάθε δήμου, ώστε να λάβουν γνώση το σύνολο των εκλεγμένων και τοπικών Μ.Μ.Ε.ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες.
Οταν ληφθεί και παρθεί απόφαση σε επίπεδο κάθε Δήμου,θα αποφασιστεί το ύψος της δαπάνης κάθε Δήμου, το οποίο σίγουρα είναι μικρό όταν πρόκειται για ανω των 5 Δήμων.
Ο κάθε Δήμος θα διαμορφώσει το γραφείο τύπου ανάλογα, μια υποτυπώδη μόνωση αρκεί, και ενα RADIOLING που θα καταλήγει σε δύο μικρόφωνα.
Δέν απαιτείται κανένας εξοπλισμός διότι οι δημοσιογράφοι των γραφείων τύπου κάθε δήμου απλά θα ομιλούν.
Τον ρόλο του συντονισμού θα αναλάβουν με πολύ χαμηλό κόστος τρείς δημοσιογράφοι, και δύο ηχολήπτες για 16 ώρες ζωντανής μετάδοσης, που θα πλαισιώνουν το κεντρικό STUDIO μετάδοσης και συντονισμού.
Δεν χρειάζονται ούτε διευθυντές, ούτε μουσικοί παραγωγοί, ούτε επιμελητές, κ.τ.λ ώστε να υπάρχει αυξημένο κόστος.
Τώρα εάν δεν μπορούν πέντε και πλέον Δήμαρχοι να αναλάβουν το χαμηλό λειτουργικό κόστος, αγοράς εξοπλισμού, και εκπομπής, καθώς και οι νομικές υπηρεσίες κάθε δήμου την κατάθεση μίας αίτησης αδειοδότησης, τι μπορούν να κάνουν για να υπάρξουν Δημοκρατικά μέσα στήν νότια Αθήνα;

Ο Πρωτεργάτης.

ΥΣ: Να έχει την δυνατότητα ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να περάσει στούς πολίτες την αποψή του για μια σειρά ζητημάτων που τους αφορούν, και έστω μια φορά τον μήνα να υπάρχει μια σύντομη ομιλία κάθε Δημάρχου, και εκπροσώπου των άλλων συνδιασμών. 
Να μπορούν και οι Δημοσιογράφοι Τοπικών Εφημερίδων και ηλεκτρονικών μέσων να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους.

Ενα ραδιόφωνο, η μία τηλεόραση μπορεί να τα χειριστεί ο οποιοσδήποτε, εσείς οι εκπρόσωποι του τύπου στήν Γλυφάδα και την Νότια Αθήνα, μπορείτε να μας πείτε πόσοι οι πόσες διαβάζουν τοπικές εφημερίδες, και πόσοι οι πόσες κάνουν χρήση του διαδυκτίου καθημερινά;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 16/09/2010 υλοποίηση της προτάσεως . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">