ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 16/09/2010 Εάν δεν ληφθεί η πρόταση σοβαρά υπ'όψιν των Υποψηφίων Ν.Αθήνας κρίνεστε.

 Εάν δεν ληφθεί η πρόταση μου σοβαρά υπ'όψιν των Υποψηφίων Ν.Αθήνας κρίνεστε.Θα σας χαρίσω άλλη μία πενταετία σκότους και μη πλουραλισμού που συνταγματικά δικαιούνται οι πολίτες και τόσα χρόνια τους το στερείτε, και στις επόμενες εκλογές θα κατέβω υποψήφιος, όπως και δικοί μου άνθρωποι σε όλους τους  Δήμους της Νότιας Αθήνας ώστε να σας θέσουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και να χαράξουμε το Δημοκρατικό αύριο.

Περιμένω να διαπιστώσω το ενδιαφέρων σας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Μεταξύ σοβαρού και αστείου η άνωθεν δήλωση, οχι οτι απέχει απο την πραγματικότητα και την υλοποίηση, μέχρι σήμερα πολλοί πολίτες δεν γνωρίζουν στόν απόλυτο βαθμό τι ισχύει σε επίπεδο Συνταγματικών δικαιωμάτων τους, που τους στερείτε, και σε καμμία περίπτωση ο νομοθέτης με τον Καλλικράτη δεν καλύπτει απόλυτα το Συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών στήν ενημέρωση, με χρήση μόνο ιστοσελίδων διότι μεγάλο κομμάτι των πολιτών δεν κάνει χρήση του διαδυκτίου.


Άρα έχουν κατευθυνόμενη πληροφόρηση, όπως θέλει να την παρουσιάζει ο κάθε ιδιοκτήτης μέσου η μέσων. Η αναγκαιότητα ενεργού συμμετοχής και των Ο.Τ.Α στα ερτζιανά πρέπει να αποτελεί πάγιο δεδομένο των Δημάρχων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 16/09/2010 Εάν δεν ληφθεί η πρόταση σοβαρά υπ'όψιν των Υποψηφίων Ν.Αθήνας κρίνεστε. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">