ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι οικογένειες Βαρβιτσιώτη, Πετραλιά,της Ν.Δ στη Γλυφάδα.


Κατ' αρχάς να επισημάνω ότι όλοι και όλες γνωρίζετε την πολυδιάσπαση της Ν.Δ στη Γλυφάδα.
Οι οικογένειες Βαρβιτσιώτη, Πετραλιά, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν απώντες απο το προσκήνιο της Πόλης μας, αλλα κινούσαν έως ενός βαθμού τα νήματα απο το παρασκήνιο, διαπίστωσαν ότι η πολυδιάσπαση και ουσιαστικά η απομάκρυνση αρκετών συμβούλων οι οποίοι βλέποντας την μη ίσχυρή κάλυψη των πολιτικών προστατών τους να μπορεί να αποβεί επιζήμια για τους ιδίους,είτε δημιούργησαν αυτόνομους συνδιασμούς είτε περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να ενταχθούν σε νέους.
Βέβαια βάση αυτού γίνεται σαφές οτι η Ν.Δ δεν έχει πλέον στη Γλυφάδα την δυναμική των προηγούμενων ετών, και έτσι επιστρατεύονται αυτοί που κινούσαν τα νήματα ''underground'' να έρθουν στο προσκήνιο φοβούμενοι οτι θα χάσουν αυτοί και οι φίλοι τους υποστηρικτές επιχειρηματίες, κάποια απο τα προνόμια που απολάμβαναν μέχρι σήμερα.
Σας παραπέμπω στίς δηλώσεις Καραπάνου, και Παπαδόπουλου, που νομίζω είναι αρκετά κατατοπιστικές, και περιμένουμε τις επίσημες δηλώσεις των υπολοίπων υποψηφίων που αυτή τη χρονική συγκυρία έχουν βαρύτητα.
Επαναλαμβάνω ότι οι πολίτες θέλουν την αλήθεια και βάση αυτής θα ψηφίσουν σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές.
Αν οι υποψήφιοι θέλουν να κερδίσουν αυτούς, και αυτές, που πλέον στίς Δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουν με κομματικά κριτήρια αλλα το συμφέρον των ιδίων πλέον και της Πόλης τους, καλά θα κάνουν να φωτίσουν όλες τις πτυχές και τα ερωτηματικά που έχουν γεννηθεί σε πολλούς συνπολίτες μας.
Η συκοφαντία και η λάσπη δεν αρμόζουν στο παρόν, αυτό που αρμόζει πάντα είναι η αλήθεια.
Πρέπει να πάμε στη κάλπη με γνώμονα το συμφέρον του συνόλου και της Πόλης μας, και όχι για πολλοστή φορά το συμφέρον κάποιων ομάδων, που σε καμμία περίπτωση δεν έχουν τα εχέγκεια Δημοκρατικής εκπροσώπησης του συνόλου.

Γιάννης Κουρδομένος.

ΥΣ: Είναι βέβαιο οτι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αν τελικά εκλεγεί διότι όλα είναι ρευστά, θα προσφέρει ουσιαστικότερα σε όλους τους τομείς έναντι των προκατόχων του, και αυτό διότι αν δεν προσφέρει έργο στη Γλυφάδα εν συνεχεία είναι καταδικασμένος να μην ξαναεκλεγεί βουλευτής, και δεν είμαι σίγουρος αν η επιθυμία του είναι να αποσυρθεί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι οικογένειες Βαρβιτσιώτη, Πετραλιά,της Ν.Δ στη Γλυφάδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">