ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημόσια Αίτηση Προς την Κυβέρνηση,και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Δημόσια Αίτηση Προς την Κυβέρνηση,και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Γνωρίζοντας η Κυβέρνηση, και ο Πρωθυπουργός την τεράστια αδικία που έχει τελεστεί είς βάρος του Πρωτεργάτη, και πρωτεργατών της ραδιοφωνίας στήν χώρα μας, Αιτούμε την επιμέλεια της Ψηφιακής Πλατφόρμας, ώστε στήν Γλυφάδα να μπούν τα θεμέλια της Δημοκρατικής λειτουργίας της ψηφιακής Ραδιοφωνίας στήν Χώρα μας.
Μόνο ενας σοσιαλιστής Δημοκράτης μπορεί να εξασφαλίσει την διασφάλιση και  σε Δημοκρατική βάση την λειτουργία στήν Ελλάδα.
Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών,& Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και διακεκριμένους επιστήμονες, να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και να λειτουργήσει η πλατφόρμα όπως πρέπει, και όχι για πολλοστή φορά, στα χέρια ολίγων που θα κάνουν αλόγιστη και αντιδημοκρατική χρήση, δεσμεύοντας όλες τις συχνότητες με δικά τους και μόνο μέσα.

Ο Πρωτεργάτης,
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Βάση των κοινοτικών οδηγιών, μπορεί κάποιοι εύκολα να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα, οτι όλα υπαγορεύονται απο τα κέντρα αποφάσεων, και η Ελληνική Κυβέρνηση είναι έρμαιο αυτών. Αυτό που είναι βέβαιο και είμαι απόλυτος είναι: Η Ελληνική Κυβέρνηση όπως και κάθε Κοινοτική Κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις, έχει όμως την απόλυτη ελευθερία σε Εθνικό επίπεδο, έως ενός βαθμού να εφαρμόσει ενα σχέδιο εφαρμογής σχεδιασμένο απο την ίδια.
Πρόταση που είχε γίνει και στήν Κυβέρνηση Καραμανλή, και σήμερα εμείς εν αντιθέση με άλλους δεν παρανομούμε, μόνο προτείνουμε, και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν των αρμοδίων, όσων αφορά το Δημοκρατικό μέλλον του ιδιωτικού ψηφιακού ραδιοφώνου, και οχι της Ε.Ρ.Τ που έχει άλλη σχεδίαση.
Στο Διάολο οι πολιτικές πεποιθήσεις, αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει άμεσα, είναι η αρτιότερη Δημοκρατική Επιστημονική Μελέτη απο επιστήμονες τόσο στον Τεχνικό τομέα, όσο και στο Νομικό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημόσια Αίτηση Προς την Κυβέρνηση,και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">