ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι μπορώ να κάνω στη Γλυφάδα που οι άλλοι δεν μπορούν.

Τι μπορώ να κάνω στη Γλυφάδα που οι άλλοι δεν μπορούν.

Αρχικά πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι και κύριες υποψήφιοι οτι η Δημοκρατία δεν πωλείται ούτε αγοράζεται.Αν πράγματι το πασόκ θέλει την νίκη στη Γλυφάδα πρέπει να κοπιάσει πάρα πολύ.
Αρχικά ο υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να έχει πλουραλιστική αντίληψη και να μπορεί να κάνει αρκετές υποχωρήσεις. Τι μπορώ να κάνω στη Γλυφάδα που οι άλλοι δεν μπορούν.
1) Μπορώ να συγκαλέσω ενα άτυπο συμβούλιο στο οποίο θα είναι καλεσμένοι αρκετοί και αρκετές απο τους υποψηφίους Γλυφάδας.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
2)Οσοι και όσες έχουν ανεπτυγμένη νοημοσύνη απο τους ανεξάρτητους υποψηφίους μπορούν να καταλάβουν οτι μεμονωμένα δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα.
Μπορούμε με ουσιαστικό Δημοκρατικό διάλογο να βρούμε την φόρμουλα ώστε να δημιουργήσουμε απο κοινού το ψηφοδέλτιο νίκης με άτομα απο όλους τους συνδιασμούς.
3) Όσο για την καρέκλα του Δημάρχου που γίνεται τόσος ντόρος χαρισμά σας.
4)Εγώ θέλω να δημιουργήσω τα Δημοτικά διαμερίσματα, ώστε η κάθε συνοικία να έχει ουσιαστικά υπεύθυνους που θα διαχειρίζονται μέρος του Δημοτικού κορμπανά, προς όφελος των πολιτών και της συνοικίας.
5) Θέλω να καταστήσω σαφές, οτι μπορούμε αλλάζοντας το μοντέλο εκπροσώπησης των πολιτών στη Γλυφάδα,  όλοι και όλες απο θέση ισχύος να έχουν άμεση εμπλοκή με τα κοινά και με πιό ενεργό τρόπο απο το παρόν.
6) Για αυτή τη Πρόταση η οποία πλέον θα μείνει διότι ειναι γραπτό, και θα ανατρέχω μελλοντικά σε αυτή, ας με κρίνουν οι συνπολίτες μου, και το σύνολο των υποψηφίων.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι μπορώ να κάνω στη Γλυφάδα που οι άλλοι δεν μπορούν. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">