ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 19/10/2010 korner.gr, διάθεση ώστε η Γλυφάδα να αποκτήσει ενα ραδιοφωνικό μέσο.

Ευχαριστώ το korner.gr που αν μη τι άλλο αποδεικνύει οτι έχει ανθρώπους με νοημοσύνη και διάθεση ώστε η Γλυφάδα και η Νότια Αθήνα έστω και αύριο, να αποκτήσει ενα ραδιοφωνικό μέσο.
Άλλωστε στη ψηφιακή πλατφόρμα του αύριο θα υπάρχουν και οι απαιτούμενες συχνότητες, και σε πρώτη προτεραιότητα ήταν και είναι οι Ο.Τ.Α. Αν ο Αυριανός Δήμαρχος της Πόλης έχει φρέσκες ιδέες επιτέλους ας δικαιώσει μια προσπάθεια δεκαετιών ( Μπορεί να συγκαλέσει και μια συνεδρία Δημάρχων της Νότιας Αθήνας) ώστε οι Δημοσιογράφοι και πολιτευτές της Γλυφάδας και της Νότιας Αθήνας να έχουν ενα άμεσο δημόσιο καθημερινό βήμα, και να υπάρχει ενημέρωση και απο τα ερτζιανά.
Ποτέ δεν είναι αργά για κινήσεις προόδου, γιατί με ενοχλεί αφάνταστα σήμερα το 2010 να γίνονται ανακοινώσεις για ομιλίες Δημάρχων απο περιφερόμενες ντουντούκες ενω είναι σίγουρο οτι ενα τοπικό ραδιόφωνο θα το άκουγαν πολλοί.( Έχουμε το παράδειγμα του Γλυφάδα fm, και του Radio Glyfada, που εμπαιναν καθημερινά σε χιλιάδες σπίτια, και χωρίς να είναι ο ΣΚΑΙ η ο ΑΝΤ1.)

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 19/10/2010 korner.gr, διάθεση ώστε η Γλυφάδα να αποκτήσει ενα ραδιοφωνικό μέσο. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">