ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκη της Γλυφάδας με 61-43 με τον Γ.Α.Σ.Ε.

Την ήττα, με 61-43, γνώρισε ο Γ.Α.Σ.Ε. σε εκτός έδρας αγώνα από την Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ Κατηγορίας. Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Γ.Α.Σ.Ε. μπήκε νωθρός στο γήπεδο και έτσι συνέχισε, αφού δεν απείλησε την Γλυφάδα, που βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, σε κανένα σημείο του αγώνα. Έτσι, η Γλυφάδα πήρε άνετα και ξεκούραστα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του Νικόλα Μαυρογιάννη, μετά από την 6η ήττα της σε 7 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όλοι στην ομάδα είναι απογοητευμένοι, καθώς η ομάδα φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστουν από την Γ' ΕΣΚΑΝΑ Κατηγορία. Οι κορυφαίοι για την ομάδα της Γλυφάδας ήταν οι Ψημάδης (13π.) και Καλάβριας (14π.), ενώ από τον Γ.Α.Σ.Ε., οι μοναδικοί που διασώθηκαν από την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας ήταν οι Ντακούλιας (10π.) και Χρήστου (12π.). Μετά το τέλος του παιχνιδιού, πηγές μας ανέφεραν ότι ο Νικόλας Μαυρογιάννης σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραιτησή του από το πόστο του προπονητή στον Γ.Α.Σ.Ε., στον οποίο είναι προπονητής πολλά χρόνια, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην ομάδα!

Γλυφάδα-Γ.Α.Σ.Ε. 61-43 (34-26)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης-Παλτζόγλου Γ.): Μαροειδάκος 2, Μαθιουδάκης 5, Παλτζόγλου Α., Ψημάδης 13(1), Καλάβριας 14, Απτόσογλου 3, Γουλανδρής Θ. 4, Διακουμάκος 8(1), Σερελέας 4, Παριανός 2, Ψάλλης 6, Νικητόπουλος.

Γ.Α.Σ.Ε. (Μαυρογιάννης): Ρεντούμης, Λαγός 5, Ντακούλιας 10(1), Κυρίτσης 1, Παραλής 5(1), Παρμαξίδης, Χρήστου 12, Παπαϊωάννου 6, Μαρούγκας, Μπρέμπος 3, Τσεβρεμές 1, Μιχαλούτσος.

Glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκη της Γλυφάδας με 61-43 με τον Γ.Α.Σ.Ε. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">