ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γλυφάδα του αύριο χρειάζεται δυο σύγχρονα πολιτιστικά κέντρα κ.Δήμαρχε

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας πρέπει να δώσει έμφαση στόν Πολιτισμό βάζοντας τα θεμέλια δημιουργίας δυο τουλάχιστον σύγχρονων πολιτιστικών κέντρων.
Ενα στήν ανω Πόλη και ενα στο κέντρο τα οποία θα σχεδιαστούν απο μηδενική βάση ώστε να πληρούν σύνχρονες προδιαγραφές όσων αφορά τον εξοπλισμό.
Θεωρώ σκόπιμο να ενημερώσω δημόσια τον επίσημο εκλεγμένο Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη, και οχι κατ'ιδίαν οτι ο βασικός άξονας  Πολιτισμού πρέπει να σέβεται το παρελθόν και να εχει τις βασικές προδιαγραφές του αύριο.
Πρέπει επιτέλους να τελειώσει το παλαιό Δημαρχείο το οποίο θα είναι το επίσημο πολιτιστικό κέντρο της Πόλης, και να δημιουργηθεί ενα νεο προδιαγραφών στήν ανω πόλη.
Πρέπει να υπάρξει επένδυση στήν παιδεία με έμφαση στούς τομείς πληροφορικής, τεχνολογίας, ενημέρωσης.
Θέλουμε το σύνολο των πολιτών ενεργούς πολίτες ανέξαρτητα ηλικίας και πρέπει ο Δήμος να βάλει τη σφραγίδα κοινού άξονα και γέφυρας πολιτισμού στο σύνολο των κατοίκων.
Αυτό απαιτεί βάσεις παιδείας, εκπαίδευσης, και επιμόρφωσης των Δημοτών ωστε όταν ο Δήμος δημιουργήσει ενα ηλεκτρονικό μέσο, οι δημότες ανεξάρτητα ηλικίας να μπορούν να εχουν πρόσβαση καθώς και τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης.
Σε απλά ελληνικά ενεργοί Δημότες και οχι παθητικοί αποδέκτες ενημέρωσης.Συνδιαμορφωτές ώστε να αξιοποιήσουμε και την ''νεότερη ιστορία του Δήμου μέσω αυτών'' που οι δημότες του Δήμου σε μεγάλο βαθμό και οχι μόνο δεν γνωρίζουν .Αυτά που γράφονται δεξια, αριστερά σε ιστοσελίδες είναι απειροελάχιστα, τουλάχιστον εγω εαν γράψω αυτα που γνωρίζω......... θα χρειαστώ χιλιάδες σελίδες.''

Γιάννης Κουρδομένος

Glyfadaweb 2010

''Αντί αυτών που έγραψα μπορείτε να βάλετε πάλι την Μπέσυ, και να μοιράζει χιλιάδες ευρώ σε ανούσιες εκδηλώσεις.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γλυφάδα του αύριο χρειάζεται δυο σύγχρονα πολιτιστικά κέντρα κ.Δήμαρχε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">