ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναιρέσω αυτά που δημόσια εχω πει (πιστεύω) και σήμερα απο το διαδύκτιο πράττω. Υπήρξα και συνεχίζω να είμαι υποστηρικτής του πλουραλισμού, της πολυφωνίας και της ενεργής συμμετοχής όλων στα κοινά, ώστε βάση Δημοκρατικών ζυμώσεων κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσει να λάβει σάρκα και οστά ενα μοντέλο ουσιαστικής Δημοκρατίας που είναι το ζητούμενο όλων χωρίς σήμερα να το έχουμε καταφέρει.
Τα δικά μου δείγματα γραφής είναι δεδομένα, σε αντίθεση με τα ιχύοντα και αυτά που έχετε ως προσλαμβάνουσα όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες άλλων.

Σε μια Δημοκρατία υπάρχει χώρος για όλους και οι πολίτες επιλέγουν. Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν την λανθασμένη παράδοση (εγώ είμαι και κανείς άλλος)  (εγω μπορώ και κανείς άλλος) όμως για την ανάπτυξη ενός μοντέλου αναβαθμισμένης αξιοκρατικής Δημοκρατίας που μελλοντικά πρέπει να ισχύσει στη γεννέτηρα χώρα της, χρειάζεται να μετέχουν όλοι και όλες, (Απαραίτητη η δημιουργία Συνοικιακών Συμβουλίων) μέχρι σήμερα κανείς στη Γλυφάδα δεν εχει πεί ούτε μια λέξη και είναι πασιφανές οτι δεν επιθυμούν ρήξη με τα ισχύοντα που δεν μας κάνουν περήφανους.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, βάση της μεγάλης αποχής και απαξίας των Δημοτών που εγω δικαιολογώ απόλυτα, πρίν απο μήνες είχα στείλει ενα σύντομο μήνυμα. ( Θα διαπιστώσετε οτι όποιοι και να εκλεγούν δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε κατά κεραία τις  αντιλήψεις και πρακτικές οι οποίες είναι απόλυτα αναχρονιστικές.)
Τα πέντε χρόνια δεν είναι πολλά, τα ουσιαστικά συμπεράσματα θα βγαίνουν και οι κ.Πολιτευτές εάν δεν αποδείξουν οτι έχουν δυνατότητες αλλαγών, στίς επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει απαξία και αποχή, θα υπάρχει δημόσια αποδοκιμασία,  γιουχάρισμα, και το λιγότερο γιαούρτια και ντομάτες στα προσωπα τους καθημερινά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">