ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρονολόγιο Δημιουργίας Ελεύθερης Ραδιοφωνίας 1977 - 2005

Δεν μπορεί να είμαι εγώ ο Πρωτεργάτης της Ιδιωτικής Δημιουργός, με έθεσαν συνολικά εκτός. Δημιουργοί είναι οι άλλοι που βρίσκονται εντός και οι ψευτοκουλτουριάρηδες Καλλιτέχνες.

Οι ερασιτεχνικοί ραδιοσταθμοί και ο Πρωτεργάτης των FM απο το 1977 ανοίξανε τον δρόμο. Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής «ελεύθερης» ραδιοφωνίας οφείλεται σε αυτούς που με το πάθος τους για την μουσική και την επικοινωνία ανοίξανε τον δρόμο.

Βέβαια κανείς απο τους μπουκωμένους που γράψανε δεξιά αριστερά στο διαδύκτιο τις παπαριές τους στο Χρονολόγιο Δημιουργίας Ελεύθερης Ραδιοφωνίας (1970-1990) δεν γράφει σκόπιμα ποιός αρχικά άνοιξε τον δρόμο των FM στήν Αθήνα απο το 1977, και εν συνεχεία ως κατασκευαστής πομπών στήν πρώτη βιοτεχνία μαζικής παραγωγής όταν στήν Ελλάδα δεν υπήρχε ούτε μια επιχείρηση πώλησης Ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Ούτε ποιός πρώτος στήν Αθήνα έδωσε το δημόσιο βήμα σε ακροατές/ιες απο την περιοχή του Νέου Κόσμου  με τηλέφωνα στόν αέρα των FM το 1982 - 1983 και με μια σημαντική κάλυψη περιοχών εκείνη την περίοδο σχεδόν κενών συχνοτήτων, και εν συνεχεία με κατάσχεση παρουσία της Εισαγγελέως κ.Πιστόλη. Προφανώς ο Πρωτεργάτης δεν υπήρξε κομματόσκυλο και εν συνεχεία Γλύφτης Πολιτικών και Υπουργών πολιτισμού κ.α. Άρα γιατί να γραφεί κάτι απο τους μπουκωμένους; Γενικά και αόριστα κάποιοι ανοίξανε το δρόμο για να τρώνε και προβάλλονται οι άλλοι, ενω συνολικά φρόντισαν να εξαφανίσουν τους Πρωτεργάτες, οι οποίοι δεν πρέπει να λάβουν κάτι στη Χώρα τους.

Είναι απλά τα πράγματα ανοίξανε το δρόμο ωστε να περάσουν ανέντιμοι, απατεώνες, υπονομευτές, κ.α ενω περίμενα να περάσει έστω και ένας Πολιτευτής έντιμος. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ......

Ο Πρωτεργάτης

''Η Ιστορία της ''Ελεύθερης Ραδιοτηλεόρασης'' Θα γραφεί ολοκληρωμένη απο τον Πρωτεργάτη όταν τα FM και η αναλογική τηλεόραση παύσουν την λειτουργία τους. Παράλληλα με πλήρη αναφορά σε ονόματα, καταστάσεις, μεθοδεύσεις, λεπτομέρειες, τουλάχιστον για εμένα Προδοτών.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρονολόγιο Δημιουργίας Ελεύθερης Ραδιοφωνίας 1977 - 2005 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">