ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ''ΤΥΠΟΥ'' ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ (30.11.2010)



H ανάρτηση του Glyfadaweb της 14.11.2010 στις 10.28 μ.μ. που είναι σαφής.


14.10.2010: Ο Κώστας Κόκκορης Νικητής των Εκλογών στη Γλυφάδα,
και ο αυριανός δήμαρχος σύμφωνα με έγκυρη πληροφορία.

Ελπίζω να βγεί η Πόλη απο την κατάψυξη, ''συντήριση'' των τελευταίων διοικήσεων και της αναχρονιστικής νοοτροπίας.

Glyfadaweb 2010


ΓΛΥΦΑΔΑ Ιούλιος 2014
Τοποθέτηση του Γιάννη Κουρδομένου:  Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, και όπου υπάρχουν τόσα λαμόγια - όπως στη Γλυφάδα -  τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο.

Η πόλη δεν βγήκε απο την κατάξυξη, απλά κάποιοι ''φεύγουν'' απο τη διοικούσα αρχή με πολύ περισσότερα από όσα είχαν πριν διοικήσουν, και αφήνοντας μια σφραγίδα σήψης, διαπλοκής, και ακαταλληλότητας.

1) Δεν διαπίστωσα σε κανένα βαθμό να αλλάξουν όσα ίσχυαν, ούτε διαπίστωσα ένα δήμο παραγωγικό αναπτυξιακό και δημιουργικό υπέρ των δημοτών.
Διαπίστωσα στη πράξη ένα δήμο και μια διοίκηση αποτελούμενη απο παρανομούντες κατά του δημοσίου συμφέροντος στο οποίο είχαν ορκιστεί και όφειλαν σεβασμό, που έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων... Κ.Κόκκορης και λοιποί επέλεξαν την παρανομία και τη καθολική απόρριψη όσων διακήρυξαν, δεσμεύτηκαν, και υποσχέθηκαν.

2) Είναι απόλυτα γελοίο ως φαινόμενο - βλέποντας το βίντεο - να ακούς έναν πολιτευόμενο να επικαλείται 24 δικηγόρους της ''παρατάξεως'' (...) στη συνέχεια να του δίνεται η ευχέρια να διαθέτει ως διοίκηση όσους δικηγόρους επιθυμούσε με τα χρήματα των δημοτών, και τη μοναδική φορά που του ζητήθηκε η αρωγή ώς επίσημη εκλεγμένη αρχή - δήμος - η επιλογή ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και κατάχρηση του θεσμικού ρόλου που αξίωσε.

3) Δεν γνωρίζω ποιός διαπίστωσε ότι η παράταξη Κ.Κόκκορη έγινε η διοίκηση όλων των δημοτών, γνωρίζω και δημοσιοποίησα ότι η παράταξη Κ.Κόκκορη αθέτησε όσα διακήρυξε, πρόδωσε το θεσμικό ρόλο που αξίωσε, και παράλληλα τους δημότες. Άλλωστε έγινε σαφές πρόσφατα με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2014, χωρίς το συγκεριμένο να αποτελεί το ελάχιστο της διαφοροποιήσεως.

4) Γνωρίζεις η *Πόλη μας να πήγε με γρήγορο βηματισμό στο αύριο; Πόλη ίσον το σύνολο των κατοίκων - δημοτών. Γνωρίζεις να υπήρξε σύνθεση όλων των δυνάμεων της πόλης μας για το όφελος των δημοτών της; 
Εγω γνωρίζω ότι το σύνολο των κατοίκων συνθέτει την πρωταρχική δύναμη, και στη συνέχεια η συνδιαμόρφωση του συνόλου παράγει το αποτέλεσμα.
Επίσης γνωρίζω χιλιάδες υποκριτές και υποκρίτριες που σαφώς υπολύπονται αρχών, συνείδησης, και καταλληλότητας για θεσμικό ρόλο.

Αποδεδειγμένα πλέον σήμερα πλήν κάπηλων,ανεύθυνων,εξαπατητών, υποκριτών και λαμογίων, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε τοπικό πολιτικό επίπεδο.

Όπως βλέπεις και γνωρίζεις αποδεχτήκαμε άπαντες, και παράλληλα δοκιμάσαμε άπαντες ώστε να υπάρχουν σαφή συμπεράσματα. 
Γνωρίζουμε όλοι, ότι δοκιμάστηκαν όλοι, και απεδείχθει στη πράξη ότι συνολικά όλοι υποκρίνονται χωρίς να υφίσταται ο χαρακτήρας καταλληλότητας που προυποθέτει πλήρη αποδοχή όσων υφίστανται, και παρεμβάσεις τοποθετήσεις επι παντός επιστητού.

Ίσως η μεθοδολογία που ακολουθείται απο την πλευρά μου να μην αρμόζει σε ένα κοινωνικό σύνολο που έχει ανάγει την υποκρισία, τη καπηλία, και τη λαμογία σε τέχνη. Δεν παύει όμως να αποτελεί αλήθεια ότι ειπώνεται από τη πλευρά μου, και το έναυσμα για ορθά συμπεράσματα βάση πραγματικών δεδομένων.

'Οταν βλέπεις ''αλεξιπτωτιστές'' να πέφτουν απο το πουθενά της τοπικής μας κοινωνίας, χωρίς μια δημόσια τοποθέτηση επί δεκαετίες, και να γίνονται αποδεκτοί για τα έδρανα και την διοίκηση ενός δήμου, ο τοπικός πολιτισμός είναι ευτελής. Όταν καθορίζουν το αποτέλεσμα και τη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου διαπλεκόμενα - δέκα οικογένειες - και Τ.Ο παραγόντων κομμάτων αποκλειστικά για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, χωρίς να διασφαλίζεται στο ελάχιστο η ορθή λειτουργία των θεσμών,  ποιος κάνει αναφορά για ισχύοντα τοπικό πολιτισμό;

Η διαστροφή μπορεί να ονομάζεται τοπικός πολιτισμός; Σε ένα πολιτισμό δεν υποκρίνεσαι συνεχώς επί δεκαετίες ενώ παράλληλα φροντίζεις για τα συμφέροντα όσων προδίδουν θεσμούς και δημότες.

Όταν η αξίωση των περισσοτέρων είναι να διαβιούν με αξιοπρέπεια... πως γίνετε πάντα να ξεχνούν το συγκεκριμένο όταν διαμορφώνουν αποτελέσματα και όταν ψηφίζουν;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ''ΤΥΠΟΥ'' ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ (30.11.2010) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">