ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Κυβέρνηση εχει αρχίσει να φοβάται τους πολίτες που δεν ελένχονται απο την Διαπλοκή

Θα πρέπει,  να ενημερωνόμαστε από όλες τις φωνές και να κρίνουμε, κατά το δυνατόν, με πλήρη αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη.

ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΉΣΟΥΝ ΜΈΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ .

Είναι δεδομένο οτι εχουν αρχίσει να φοβούνται την ελεύθερη ειρηνική διαμαρτυρία των πολιτών.

glyfadaweb

  • ''Μάγκες, το θέμα είναι οτι η οποιαδήποτε αλλαγή θα έρθει απο το πεζοδρόμιο. Και είναι βέβαιο στο 1000% οτι αυτή η διαμόρφωση των αλλαγών για το αύριο θα γίνει απο το διαδύκτιο, και σε καμία περίπτωση απο τους μπουκωμένους των τηλεοράσεων. Όταν είσαι μπουκωμένος και υπηρετείς μια ολιγαρχία ατόμων, δεν μπορείς και δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις η συμπονέσεις τους βαλόμενους πολίτες σε πολλά επίπεδα.Ειδικά σε αυτή τη Πόλη τη Γλυφάδα, οι περισσότεροι/ες ανήκουν στη κατηγορία των μπουκωμένων, άρα πως να ομιλήσουν, είτε σε ακολουθητές αυτών γλύφοντας κάποιο απο τα κόκκαλα που τους έχουν πετάξει ώστε να τους στηρίζουν. Βέβαια γνωρίζουν οτι γίνονται βασικοί συντελεστές αρνητικών ακόμα και για τα ίδια τα παιδιά τους, και το μέλλον τους.
  • Εάν ήθελα μπορούσα να είμαι ένας απο αυτούς, ποτέ δεν το έπραξα ούτε και πρόκειται.Προτιμώ και το γνωρίζεται να πεθάνω, δεν πρόκειται να προδόσω τις ιδέες μου η να ακολουθήσω απατεώνες και υπονομευτές του δικαιου και των πολιτών.Καλύτερα να σε χαρακτηρίζουν μαλάκα, και κάποια μέρα να τους μπίπ, παρά να τους γλύφεις.
  • Παραμένω πιστός στα ιδεώδη των προγόνων μας που πλήρωσαν με το αίμα τους το οτιδήποτε για εμάς.
  • Εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές, πρέπει να γίνουν όπως τις θέλουμε εμείς, διαφορετικά οι υποτιθέμενες προσποιούμενες αλλαγές που μας υπόσχονται, είναι φλούδες υποσχέσεις.''
  • Στήν αυριανή συγκέντρωση υπάρχουν πολίτες που θα έρθουν οχι απλά για τις κάρτες, θα έρθουν ώστε να διαμαρτυρηθουν για όλα τα κακώς κείμενα της σημερινής κυβέρνησης, που τους αφορούν άμμεσα και τις οικογενειές τους, καθώς και το μέλλον τους.
  • Τέλος, δεν περίμενα απο τον Γιώργο σε τόσο σύντομο χρονίκό Διάστημα, να αποδείξει οτι προδίδει τους πολίτες που τους έκανε βασικό εργαλείο, σύνθημα του κομματός του.
  • Γιώργο, πρώτα ο Πολίτης, και η ελεύθερη δημοκρατική βούληση της λαικής κυριαρχίας.
  • Εαν το θέλετε και περισσότερο απλά, λοιπόν αυριο θα μαζέψω 70 υπογραφές συναγωνιστών και σύντομα θα ιδρύσω το Κίνημα Λαικής Επανάστασης. Όταν αποδεδειγμένα δεν μπορείται συνολικά οι εκλεγμένοι και διορισμένοι σας, να δημιουργήσετε το πλαίσιο εκπροσώπησης μου και επιβίωσης στη χώρα μου, κάτι πρέπει να κάνω ώστε να υπάρξουν αλλαγές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Κυβέρνηση εχει αρχίσει να φοβάται τους πολίτες που δεν ελένχονται απο την Διαπλοκή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">