ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκύκλιος Ραγκούση για τις μετατάξεις στο Δημόσιο και ''ανεξάρτητες αρχές αρμοδίων αναρμόδιων δολοφόνων.''


  • Με εγκύκλιο την οποία έστειλε σήμερα, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης καλεί όλα τα Υπουργεία , τα Ν.Π.Δ.Δ. και οι Ανεξάρτητες Αρχές, να προβούν σε αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, όσον αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών τους. Στόχος του Υπουργείου είναι η βέλτιστη αξιοποίηση του πολιτικού προσωπικού του δημοσίου, με βάση τα προσόντα του, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία προσλήψεων, λόγω της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης της χώρας.

  • Ο υπουργός Εσωτερικών ζητάει την άμεση καταγραφή των κλάδων και των ειδικοτήτων που παρουσιάζουν ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς και των κλάδων και των ειδικοτήτων που απασχολούν προσωπικό, το οποίο δεν αξιοποιείται επαρκώς.

  • Για τον σκοπό αυτό, θα γίνει ενημερωτική συνάντηση των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων όλων των Υπουργείων, με τον υπουργό Εσωτερικών, την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011. Θα ακολουθήσει ενημερωτική Ημερίδα, την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011, που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, με θέμα την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Τέλος θα διοργανωθεί, στα τέλη Ιανουαρίου, μια δεύτερη Ημερίδα συζήτησης και επίλυσης των προβλημάτων που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη διάρκεια της υλοποίησης αυτής της πολιτικής.
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δωθεί στην κάλυψη θέσεων των ανεξάρτητων αρχών απο απόλυτα ελενχώμενα άτομα με κομματικά κριτήρια ώστε η διαπλοκή να συνεχίσει το έργο της και στήν ψηφιακή ραδιοφωνία.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας, είναι ενα απο τα λίγα αντιδιαπλεκόμενα blog.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκύκλιος Ραγκούση για τις μετατάξεις στο Δημόσιο και ''ανεξάρτητες αρχές αρμοδίων αναρμόδιων δολοφόνων.'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">