ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Apple Εχει Κάνει Έσοδα Ρεκόρ

Σε επίπεδα - ρεκόρ διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της Apple το τελευταίο τρίμηνο του 2010, καθώς αυξήθηκε πέραν του αναμενόμενου η ζήτηση για τα προϊόντα Mac, iPhone και iPad της εταιρείας.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 6 δισ. δολάρια τους τρεις μήνες μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, αυξημένα κατά 71% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ τα έσοδά της διαμορφώθηκαν σε 26,74 δισ. δολάρια.

Η Apple πούλησε συνολικά 4,13 εκατ. υπολογιστές Mac, 23% περισσότερους σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, και 16,24 εκατ. εκατ. iPhone, 86% περισσότερα συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009.

Αντιθέτως, οι πωλήσεις των iPοd μειώθηκαν κατά 7% σε 19,45 εκατ. συσκευές, ενώ η εταιρεία πούλησε 7,33 εκατ. iPad.

Οι μετοχές του αμερικανικού κολοσσού, οι οποίες σημείωσαν πτώση στην κανονική συνεδρίαση της Wall Street, ενισχύθηκαν 4% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές.

Σημειώνεται ότι η Apple δεν αναφέρθηκε περαιτέρω στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο διευθύνων σύμβουλός της, Στιβ Τζομπς. Τη Δευτέρα είχε ανακοινώσει ότι ο Τζομπς θα λάβει αναρρωτική άδεια.
  • Πρέπει όλες και όλοι να γνωρίζεται ότι όσοι δραστηριοποιούνται στήν κλοπή κώδικα και τον εντάσουν σε υλοποιήσεις τους αποκομίζουν πάρα πολλά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Apple Εχει Κάνει Έσοδα Ρεκόρ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">