ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα πολιτική κίνηση και ίσως ''Κόμμα'' απο τον Γιάννη Δημαρά

Την συγκρότηση πολιτικής κίνησης με την ονομασία Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ανακοίνωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β΄Αθηνών Γιάννης Δημαράς και περιφέρειας Αττικής Βασίλης Οικονόμου.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Δημαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προσπάθεια τους θα είναι επιτυχής, σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνει από τους πολίτες και εξήγησε ότι δεν ιδρύεται πολιτικό κόμμα γιατί "το πρόβλημα του τόπου δεν είναι η ίδρυση ενός ακόμη κόμματος, αλλά να βγει το συντομότερο από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει με την πολιτική του Μνημονίου". Ο κ. Δημαράς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μετεξελιχθεί σε κόμμα, αν το επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί από τη Βουλή, ούτε θα αποχωρήσει από το Περιφερικό Συμβούλιο, στο οποίο εξελέγη, και πρόσθεσε ότι "σήμερα η χώρα αναζητά πολιτικούς έντιμους, ειλικρινείς που θα λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό" και τόνισε ότι η κίνηση αυτή "δεν θα είναι χαλαρή".

Άσκησε ακόμη έντονη κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τις αποφάσεις που αφορούν την χώρα τις παίρνει μια παρέα μαζί με τον πρωθυπουργό κι όχι η πλειοψηφία των εκλεγμένων βουλευτών", ενώ επανέλαβε την πλήρη διαφωνία του ιδίου και του κ. Οικονόμου με το Μνημόνιο, για τις οποίες θεωρεί ότι δικαιώνεται.
  • Πράγματι όλοι αυτοί οι πλαισιωτές εχω διαπιστώσει οτι ενδιαφέρονται και ειδικά ο κ.Δημαράς.
  • ''Σήμερα η χώρα αναζητά πολιτικούς έντιμους, ειλικρινείς που θα λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό" εγω γνωρίζω οτι για το συγκεκριμένο πλήρωσα και πληρώνω χωρίς την στήριξη απο κανένα, για το δικαίωμα στήν Αλήθεια.
  • Διαχρονικά καθυστερημένα οι υπόλοιποι ταυτίζονται με την Αλήθεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα πολιτική κίνηση και ίσως ''Κόμμα'' απο τον Γιάννη Δημαρά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">