ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Παπανδρέου, Παπούλια.''όλοι μαζί κοινά αμοιβόμενοι θα τα βγάλετε πέρα''

Οι εξελίξεις στην ΕΕ, το ταξίδι του Γ. Παπανδρέου στην Τουρκία και κοινωνικά θέματα, συζητήθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.

Οπως δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και για τη σημαντική συμβολή της Ελλάδας στη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε σταθερότητα και ανάπτυξη την ΕΕ, μέσα από μια ισχυρή οικονομική διακυβέρνηση.

Μεταξύ των ευρωπαϊκών θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το ευρωομόλογο.

Ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τη χάραξη μιας νέας πορείας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με εμβάθυνσή τους, και με στόχο την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων.

Στη σαφή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός στη σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων στο Ερζερούμ, αναφέρθηκε ο Κ. Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Γιώργο Παπανδρέου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συζήτηση τέθηκαν και κοινωνικά θέματα και, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, στόχος το 2011, μέσα από τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, είναι μια κοινωνία ευνομούμενη με κοινωνική δικαιοσύνη και ασφάλεια και να μπει η οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά.

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι "όλοι μαζί θα τα βγάλουμε πέρα".
  • Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι όλες οι κυβερνήσεις φρόντισαν να δημιουργήσουν μισθοφόρους ψηφοφόρους κοινά αμοιβόμενους.
  • Όλοι εσείς οι κοινά αμοιβόμενοι να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας, και να επωμισθείτε το συνολικό βάρος το οποίο είναι δικό σας αποκλειστικά δημιούργημα.
  • Εάν υπήρχε έστω ίχνος δημοκρατικότητας να σας διέπει έπρεπε απο το 1974 που δεν υπήρχε δημόσιο χρέος έναντι τρίτων και μετέπειτα, να δημιουργούσατε ενα υγιές πλαίσιο Δημοκρατίας αξιών και εκσυχρονισμού βάση των δυνατοτήτων της χώρας και των πολιτών.
  • Είσαστε λίγοι και μικροί, όλοι συνολικά οι πολιτικοί, βάση της πραγματικότητας.
  • Οι πολιτικές σας όλων των κυβερνήσεων, ήταν και είναι κατάπτυστες, διότι ποτέ δεν αγγίξατε την ουσία του προβλήματος.
  • Οι πολιτικές σας ήταν και είναι επιδερμικές.
Γιάννης Κουρδομένος,

Αυτά που δεν γράφουν οι άλλοι και είναι η πραγματικότητα.

ΥΣ: Στα παπάρια μου εάν οι αναγνώστες που λειτουργούν μιμητικά και στρέφονται σε ότι πουλάει και όπως το σερβίρουν απορρίπτουν την χρήση αυτής της μεθόδου, της δικής μου.
Δεν είμαι ενας συνηθισμένος πολίτης, μια κόπια, ενα αντίγραφο.
Μόνο εγω μπορώ να σας θυμίζω το έλλειμα Δημοκρατίας, ο πρωτεργάτης των FM που θέσατε εκτός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Παπανδρέου, Παπούλια.''όλοι μαζί κοινά αμοιβόμενοι θα τα βγάλετε πέρα'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">