ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μασόνοι Και Εβραίοι Πίσω Απο Την Οικονομική Κατάρρευση Της Ελλάδας


Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας είναι ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο για μας εξαθλιώσουν ως πολίτες οικονομικά.

Όταν το καταφέρουν τότε ανενόχλητοι θα αποτελειώσουν τη χώρα.

Μασόνοι απανταχού όλου του κόσμου έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω μας για να μας καταστρέψουν και το ένα σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το άλλο. Οι πολίτες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα ψάχνοντας την στα μάτια των πουλημένων πολίτικων.

Το ΔΝΤ δεν ήρθε για να μας σώσει αλλά για να μην αφήσει έστω και μια ελπίδα να αντιδράσουμε. Ο χρόνος τρέχει Έλληνες εις βάρος μας και όσο τα ηνία της χώρας είναι σε χέρια λερωμένα σε χέρια μασόνων που έχουν δώσει όρκο να καταστρέψουν αυτή τη χώρα.

Για κάποιος πλουσιολαλάκιδες που έχουν κατακρίνει τέτοιου είδους άρθρα θέλω να τους πω ότι ένα τείχος με βρωμερά χαρτονομίσματα έχουν καλύψει τα μάτια τους και δεν μπορούν να δουν τίποτα παραπάνω . Δεν τους νοιάζει ότι σε αυτή τη κοινωνία θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και θα λογοδοτήσουν. Φτάνει να σκάσουν από χρήμα και να περνάνε αυτοί καλά.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει βήμα βήμα το σχέδιο καταστροφής μας .

Πρώτα από την Ελλάδα, πρώτα από την καρδία της ορθοδοξίας ξεκίνησαν μέχρι να μας γονατίσουν.

Αυτό θα γίνει πρώτα οικονομικά για να μην έχει κανείς μας την δύναμη να αντιδράσει σαν ένα άδειο ποτήρι που δεν μπορεί τίποτα να προσφέρει για να σε ξεδιψάσει !Μασόνοι Και Εβραίοι Πίσω Απο Την Οικονομική Κατάρρευση Της Ελλάδας, αυτό κάτι μου θυμίζει?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μασόνοι Και Εβραίοι Πίσω Απο Την Οικονομική Κατάρρευση Της Ελλάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">