ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοινώνει την Πέμπτη ο Γιάννης Δημαράς


Σε τέτοιες περιόδους δεν φτάνουν τα κόμματα που ήδη υπάρχουν χωρίς να μπορούν συνολικά να αλλάξουν απολύτως τίποτα, χρειαζόμαστε περισσότερα και σαφώς περισσότερους να κουνάνε τα δάκτυλα επιδεικτικά δια μέσω των τηλεοράσεων, διότι όταν καλούνται εχουν αδυναμία έστω να απαντήσουν.

Δεν χρειάζονται άλλα κόμματα, αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται.
Με επαγγελματίες της πολιτικής και ακριβώς την ίδια νοοτροπία και πρακτικές δεν αλλάζει τίποτα,... αποδεδειγμένα εκ των προτέρων.

Πείθονται μόνο ημιμαθείς που θέλουν να πιστεύουν στην ουτοπία, και αεριτζήδες που εκ των υστέρων ως αρμόδιοι κάτι που έχει συμβεί επανελλημένα, αποδυκνύουν το απόλυτο των υποκριτικών τους κινήτρων, και σε πολλές των περιπτώσεων την καθολική ανεντιμοτητα που τους διέπει.

Εθνοσωτήρες είχαμε εκατοντάδες δεκαετίες στην Ελλάδα,.... Έλληνες δεν είχαμε με αποδείξεις, και εάν υπάρχει έστω ένας.... να τολμήσει να με αμφησβητίσει.

Γλυφάδα 12/4/2011

(Γιάννης Κουρδομένος)
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ. Προσωπικά δεν εχω με τον κ.Δημαρά, όμως ως πρώην πλαισιωτής της παράνομης Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης και των υπολοίπων που ακολούθησαν, και ώς εμπλεκόμενος εν συνεχεία με την πολιτική ως επαγγελματίας, δεν διαπίστωσα την απειροελάχιστη συνδρομή του για την όποια Αλλαγή σε επίπεδο Μέσων και Διαπλοκής και κατόπιν ενημέρωσης.

Την ιδρυτική πράξη του νέου κόμματός τους ανακοινώνουν την Πέμπτη 14 Απριλίου οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου. Το κόμμα θα ονομάζεται Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

 Στην πανηγυρική εκδήλωση της Πέμπτης θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών αποτελεί μετεξέλιξη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, της πολιτικής κίνησης που είχαν ιδρύσει στις 19 Ιανουαρίου οι -προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ-, βουλευτές Β΄Αθηνών Γ.Δημαράς και περιφέρειας Αττικής Β.Οικονόμου.

Τότε ο κ. Δημαράς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετεξελιχθεί η κίνηση σε κόμμα, εάν το επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις και το ζητήσουν όσοι ακολουθήσουν την κίνηση.

«Άρμα Πολιτών» ήταν το όνομα του συνδυασμού, με τον οποίο ο κ. Δημαράς ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοινώνει την Πέμπτη ο Γιάννης Δημαράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">