ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δικαστήριο της επέτρεψε να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας

Και την δουλειά της θα κάνει, και θα αυνανίζεται εν ώρα εργασίας.
Το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν διαφέρει τεράστια απο την Ελλάδα που οι Βολευτές και εκλεγμένοι φρόντισαν να διορίσουν τουλάχιστον 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους ωστε να ''εργάζονται'' σε κάποιες των περιπτώσεων.

Ο λόγος για την Ana Catarina Bezerra Silvares, η οποία έφτασε μέχρι τα δικαστήρια για να εξασφαλίσει το δικαίωμά να αυνανίζεται στον χώρο εργασίας της.

Η 36χρονη βραζιλιάνα πάσχει από το σύνδρομο «οργασμικός καταναγκασμός» και πρέπει να φτάνει σε οργασμό κάθε δύο ώρες, για να μην καταλαμβάνεται από στρες και πόνο.

15 λεπτά ανά δύο ώρες θα έχει στη διάθεσή της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου!

Επιπλέον, μπορεί να βλέπει ταινίες πορνό στην οθόνη του υπολογιστή της κατά τη διάρκεια της εργασίας της! Αν μη τι άλλο, το δικαστήριο της έδωσε πολλά πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων εργαζόμενων μια και η… κακόμοιρη γυναίκα, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο παρελθόν.

Σε πολλές επιχειρήσεις απολύθηκε λόγω του ευαίσθητου προβλήματός της και σε άλλες έπεφτε θύμα έντονου… φλερτ, μια και οι άνδρες που εργάζονταν μαζί της, την έβλεπαν σαν… ξερολούκουμο!

Η Ana τώρα αισθάνεται πανευτυχής, αφού πέτυχε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Στο παρελθόν, η γυναίκα έφτανε σε σημείο να αυνανίζεται έως και 40 φορές την ημέρα. Μετά την ιατρική βοήθεια και την χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων, η Ana κατάφερε να μειώσει την επιθυμία για οργασμό στις 18 φορές την ημέρα. Η Βραζιλιάνα έχει και τρία παιδιά που τόσο καιρό, ταλαιπωρούνταν, αφού η μαμά τους δεν δούλευε λόγω «προβλήματος».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δικαστήριο της επέτρεψε να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">