ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είμαστε Όλοι Εν Δυνάμει Εχθροί των ΗΠΑ!

Το Αμερικανικό κογκρέσο ετοιμάζεται να ψηφίσει μια νομοθεσία που εξουσιοδοτεί την επίσημη έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου εναντίον ενός αόρατου εχθρού που μπορεί να έχει έδρα σε οποιαδήποτε χώρα επιλέξει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η νομοθεσία εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλαμβάνει μονομερή στρατιωτική δράση εναντίον όλων των εθνών, οργανισμών, και πρόσωπων είτε στην ενδοχώρα είτε στο εξωτερικό. Τα οποία υποτίθεται ότι έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε εχθροπραξίες, η που έχουν δώσει την υποστήριξη τους σε εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ η των συμμάχων τους.

Η νομοθεσία αφαιρεί την απαίτηση για έγκριση από το κογκρέσο σε περίπτωση χρήσεως στρατιωτικών δυνάμεων και αντίθετα δίνει στον Πρόεδρο δικτατορική ισχύ να εμπλέκεται σε οποιαδήποτε στρατιωτική δράση για ακαθόριστο χρονικό διάστημα. Ακόμη εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να εγκρίνει επιθέσεις εναντίον Αμερικανών πολιτών χωρίς επίβλεψη του κογκρέσου.

Ανακεφαλαίωση

Αέναος πόλεμος –ο πόλεμος θα συνεχίζεται έως ότου όλες οι εχθροπραξίες τελειώσουν.

Κάτι το οποίο δεν θα γίνεται ποτέ.

Όχι Σύνορα  ο Πρόεδρος θα έχει πλήρη εξουσιοδότηση να εξαπολύει στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον κάθε χώρας, οργανισμού η ατόμου, περιλαμβάνοντας και πολίτες των ΗΠΑ σε έδαφος των ΗΠΑ η οπουδήποτε στον πλανήτη.

Μονομερή Στρατιωτική Δράση  Πλήρη εξουσιοδότηση να εισβάλει σε όποια χώρα χωρίς εξουσιοδότηση.

Δεν Προσδιορίζεται με Σαφήνεια ο Εχθρός.  Οι ΗΠΑ μπορούν να ανακηρύξουν οποιονδήποτε τρομοκράτη η να ισχυριστούν ότι υποστηρίζει «εχθροπραξίες» εναντίον των ΗΠΑ και να επιτεθούν κατά βούληση.
  • Εχει προηγηθεί ο λόγος μου των ενεργειών και πρακτικών σας.
ΕΛΛΗΝΑΣ

Γλυφάδα web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είμαστε Όλοι Εν Δυνάμει Εχθροί των ΗΠΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">