ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Anonymous: Συνελήφθη μια φοιτήτρια


Μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας από το Las Vegas της Nevada, η οποία φέρεται ως η χρήστης “No” και “MMMM”, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πιθανή κάθειρξη 15 χρόνων και πρόστιμα 500.000 δολαρίων, αφού κατηγορείται για συμμετοχή στο κίνημα των «Ανωνύμων».

Το FBI, συνέλαβε την 20χρονη Mercedes Renee Haefer την προηγούμενη εβδομάδα αφού θεωρείται ύποπτη για συμμετοχή στις επιθέσεις DDoS (Distributed Denial of Service), ενάντια στην ιστοσελίδα της PayPal. Η επίθεση, η οποία ονομάστηκε «Payback», κατάφερε να «ρίξει» τους διακομιστές των PayPal, MasterCard Worldwide, Visa, PostFinance, μεταξύ άλλων, ως αντίποινα για την αντιμετώπιση προς το WikiLeaks.

Η PayPal, πάντως, έδωσε στο FBI οκτώ διευθύνσεις IP μέσω των οποίων ανακαλύφθηκε η Haefer μετά από διαδικτυακές έρευνες του Ομοσπονδιακού τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος, οι οποίες το οδήγησαν (εκτός από τις 14 συλλήψεις στις Η.Π.Α.) και σε σημεία στην υπόλοιπη υφήλιο.

Η εικοσάχρονη κατηγορείται για «πραγματοποίηση εκούσιας βλάβης σε Προστατευμένο Υπολογιστή», η οποία βάσει της ομοσπονδιακής νομοθεσίας αντιμετωπίζεται και τόσο αυστηρά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Anonymous: Συνελήφθη μια φοιτήτρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">