ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η "ΚΑΣΤΑΛΙΑ" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣΕπίσκεψη στην κλινική "ΚΑΣΤΑΛΙΑ" πραγματοποίησε η ομάδα γυναικών της Θέτιδας την Πέμπτη 30/6 στα πλαίσια της συμφωνίας των δύο πλευρών όπου η "ΚΑΣΤΑΛΙΑ" αναλαμβάνει ώς ένας απο τους μεγαλύτερους χορηγούς της ομάδας.

Την ομάδα εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Κα Μαρία Σαλιαρέλλη, η Αντιπρόεδρος Κα Ηρώ Βλαχάκη, το μέλος του Δ.Σ Κα Δήμητρα Τσουβάλα, ο νέος έφορος της γυναικείας ομάδας Κος Τάσος Τριανταφύλλου,ο προπονητής Κος Παναγιώτης Ιωάννου καθώς επίσης κ αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου.


Την Θέτιδα υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης της 'ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ" Κος Πέτρος Λυμπέρης ο οποίος ξενάγησε τους ανθρώπους της ομάδας στην κλινική, κέρασε γλυκά λόγω της ονομαστικής του γιορτής, δέχθηκε συμβολικά δώρα κ υποσχέθηκε στήριξη κ αρωγή στην προσπάθεια της ομάδας στην φετινή της περιπέτεια στην δύσκολη Α2΄.

Σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Σ.ΠΕ. ΘΕΤΙΣ ευχαριστεί την "ΚΑΣΤΑΛΙΑ" κ προσωπικά τον Κο Πέτρο κ την Κα Χριστίνα Λυμπέρη για την στηριξή τους κ χαιρετίζει κάθε νέα τέτοιου είδους προσπάθεια.


Glyfada web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η "ΚΑΣΤΑΛΙΑ" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">