ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Λευκός Οίκος ενέκρινε ένα σχέδιο μείωσης του ελλείμματος


Ο Λευκός Οίκος ενέκρινε ένα σχέδιο μείωσης του ελλείμματος που προωθήθηκε από τον ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία Χάρι Ρέιντ, λέγοντας ότι θα αφαιρέσει το «νέφος» μιας πιθανής στάσης πληρωμών από την οικονομία των ΗΠΑ μέχρι το 2012.

«Το σχέδιο του γερουσιαστή Ρέιντ είναι μια λογική προσέγγιση που θα πρέπει να λάβει την υποστήριξη και των δύο πλευρών και ελπίζουμε οι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων να συμφωνήσουν με αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνει και πρόσθεσε: «Η μπάλα είναι στο γήπεδό τους».

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας πρότειναν ένα σχέδιο περικοπών δαπανών ύψους 2,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει μεγάλες εξοικονομήσεις από εγχώρια και αμυντικά προγράμματα, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το αδιέξοδο για την αύξηση του ορίου του χρέους της κυβέρνησης, που ανέρχεται σε 14,3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με ένα ενημερωτικό κείμενο σχετικά με την επικείμενη νομοθεσία, το μέτρο περιλαμβάνει επίσης 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε εξοικονομήσεις, που οι Δημοκρατικοί λένε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν ήδη συμφωνήσει σε αυτές.

Άλλες εξοικονομήσεις προβλέπονται σε προγράμματα, που περιλαμβάνουν τη γεωργία και τη στέγαση, καθώς και τη μείωση των πληρωμών τόκων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Λευκός Οίκος ενέκρινε ένα σχέδιο μείωσης του ελλείμματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">