ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σημαντική αύξηση σε ληστείες κλοπές και διαρρήξεις το 2011Σε μια Χώρα που οι Κυβερνήσεις είναι Κυβερνήσεις Μαφίας με την απόλυτη στήριξη των διαπλεκομένων, άρα των Αρχιμαφιόζων της Ελλάδας που ελένχουν σχεδόν το σώμα της κομματοκρατίας και πολιτευτών, (Πολιτευτής ίσον ''Πούστης'' σε πολλές των περιπτώσεων) οι ληστείες, κλοπές, και διαρρήξεις, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών τους, άρα αυτούσια δικό τους έργο.

Ποιοι Μαλάκες της διαπλοκής και αρχιληστές ενδιαφέρονται ουσιαστικά για αυτής της Μορφής ενέργειες όταν παρουσιάζουν στοιχεία, και δεν επικεντρώνουν στην ουσία του φαινομένου;

Σημαντική αύξηση σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις καταγράφηκε το πρώτο εξάμηνο του έτους, ανά την επικράτεια, σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2010, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας που δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται υπάρχει σημαντική μείωση των ληστειών σε τράπεζες, σε καταστήματα των ΕΛΤΑ και σε σούπερ μάρκετ ενώ σημειώνεται αύξηση ληστρικών επιθέσεων σε σπίτια, σε καταστήματα και σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Αντιστοίχως ενώ στις κλοπές υπάρχει μείωση των επιθέσεων σε ΙΧ (για κλοπή ραδιοκασετόφωνων) και σε μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχει εντυπωσιακή αύξηση των αρπαγών τσαντών.

Αναλυτικά, το α' εξάμηνο του 2011 διαπράχθηκαν σε όλη την επικράτεια 48.262 κλοπές και διαρρήξεις, δηλαδή 3.367 περισσότερες σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά δεδομένα -1.113 περισσότερες στην Αττική, (28.426, έναντι 27.313) και 101 περισσότερες στη Θεσσαλονίκη (6.159 έναντι 6.058), σε σχέση με πέρυσι.

Διαπράχθηκαν 3.363 ληστείες, 163 περισσότερες σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά δεδομένα και 144 απόπειρες ληστείας έναντι 196.

Σημειώθηκαν 226 περισσότερες ληστείες σε οικίες, 82 περισσότερες σε καταστήματα και 25 περισσότερες σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Στις ληστείες σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικά ταμιευτήρια, παρατηρείται αισθητή μείωση της τάξης του περίπου 67%.

Όσον αφορά τις ανθρωποκτονίες, το α' εξάμηνο του 2011 διαπράχθηκαν σε όλη την επικράτεια 92, αριθμός ίδιος με τα αντίστοιχα περσινά δεδομένα.

Επίσης, διαπράχθηκαν 86 απόπειρες ανθρωποκτονίας έναντι 105 που είχαν καταγραφεί πέρσι, 19 λιγότερες, δηλαδή, σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2010.

Από αστυνομικές έρευνες, εξιχνιάστηκαν 140 περιπτώσεις τετελεσμένων ανθρωποκτονιών ή αποπειρών, δηλαδή ποσοστό που ξεπερνάει το 78%.

Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εξαρθρώθηκε σημαντικός αριθμός εγκληματικών οργανώσεων και εξιχνιάστηκαν σοβαρές υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος.

Υ.Γ: Για τους αρχιληστές πλαισιωτές και διαπλεκομένους που νέμονται σε όλα τα επίπεδα δεν γίνεται ουτε λόγος.
Ειδικά για τους διαπλεκομένους Τραπεζίτες Αρχιληστές που σε αρκετές των περιπτώσεων είναι  μέτοχοι συνχρηματοδότες και ιδιοκτήτες μέσων ΜΜΕ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σημαντική αύξηση σε ληστείες κλοπές και διαρρήξεις το 2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">