ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 26 Οκτωβρίου 2011: H Φωτογραφία και το σχόλιο της ημέρας

Εαν διαπιστώσεις οτι τα γουρούνια εχουν εστω και το στοιχειώδες ίχνος ντροπής (αυτό που είναι ανέφικτο) υπάρχει περίπτωση να κάνεις την διαπίστωση έστω ελάχιστου επιπέδου Πολιτισμού σε αρκετούς αρμοδίους του χθές και του παρόντος.

Γνωρίζοντας όσοι εχουν την απαιτούμενη στοιχειώδη παιδεία ότι ο Πολιτισμός την κάθε χρονική περίοδο είναι κοινά διαμορφούμενος και δεν εξαιρείται κανείς ώστε να είναι αποποιούμενος ευθυνών, υπάρχει δεδομένα το αυταπόδεικτο μιας πλασματικής Δημοκρατίας και ενός εικονικού Πολιτισμού Λαμογίων.

Επεξηγηματικά δεν υπάρχει ιχνος διαφοροποίησης στην δεδομένη δομή και λειτουργία ενός συστήματος λαμογίων που ασπάζονται υποκριτικά ότι τους βολεύει και εξυπηρετεί περιστασιακά, με τα ζωάκια της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ειναι δεδομένο και το καθολικό φαινόμενο εκπτωσης του επιπέδου συνείδησης Πολιτών.

Γλυφάδα 26 Οκτωβρίου 2011 10:20 π.μ.

Dr. Psychology

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ υπέρ της διαπλοκής, και υπέρ του ευτελισμού η εξευτελισμού του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας. (Οτι σας βολεύει και σας εξυπηρετεί, όπως σας βολεύει και σας εξυπηρετεί, και αυτό να το ονομάζεται Πολιτισμό σε Δημοκρατική Βάση.)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 26 Οκτωβρίου 2011: H Φωτογραφία και το σχόλιο της ημέρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">