ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελενα Παπαρίζου: ''Δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι. Είναι οριστικό!''

Τοπική ψηφιακή Εφημερίδα.
3.Οκτ.2011 made in newsit.gr&glyfadaweb
H Έλενα Παπαρίζου, έγραψε την τελευταία λέξη στο κεφάλαιο της σχέσης της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Ο χωρισμός τους, που ήρθε ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια δεσμού, ήταν επίπονος, αλλά φαίνεται πως οι άσχημες στιγμές του ανήκουν στο παρελθόν.

Πρόσφατα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν στην Άνω Γλυφάδα, προκειμένου να πάρει τα πράγματά της. Μέσα σε λίγες ώρες, με τη βοήθεια μεταφορικής εταιρείας, όλα τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί από την κατοικία όπου το ζευγάρι στέγαζε τον έρωτά του, ενώ και οι δυο τους έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να μην συναντηθούν.

Δυστυχώς μετά απο αυτή την εξέλιξη χάθηκε η ευκαιρία η Έλενα να μείνει έγκυος ώστε να υπάρξει η γυμνή φωτογράφιση που δεν γνωρίζω ποιοί την θέλουν, όμως την θέλουν.

Είχα γράψει προ καιρού για τους λίγους και λίγες αναγνώστες-ιες ''Έλενα δεν είσαι Εντάξει'' είσαι ίδια με την άρχουσα τάξη, η Δημοκρατία εχει πετάξει,  η Ψυχολογία σου εχει αλλάξει και δεν πρόκειται να Φτιάξει με λαμόγια δήθεν Φίλους που στο παίζουνε Εντάξει''
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελενα Παπαρίζου: ''Δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι. Είναι οριστικό!'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">