ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

NET LIVE - Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ WEB



Το πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης σε live stream.

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: Το ζήτημα πνευματική ιδιοκτησία, και το ιδιοκτησιακό καθεστώς, εγώ καλύτερα να μην τα ανακινήσω. Γνωρίζουν σχεδόν όλοι σήμερα τι δημιούργησαν, και ποιοι, ώστε να υπηρετείται η διαπλοκή και οι ημέτεροι τους, και να πλαισιώνουν συγκεκριμένοι πολιτικοί του καθεστωτικού ''διπολικού'' συστήματος. 
(Χωρίς να υπάρχει διάθεση εξαίρεσης ακροδεξιών και άλλων)

Γλυφάδα FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 - Μόνο κατασχέσεις προιόντων επιστημονικής ερεύνης, και πνευματικής ιδιοκτησίας. (συν του ότι εαν ίσχυε ουσιαστικά το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα, έπρεπε να μου παρέχουν μια απο τις πρώτες βεβαιώσεις λειτουργίας κατόπιν της Αιτήσεως και παραβόλου στη πολιτεία για τοπικό ραδιοσταθμό) Γνωρίζουμε σε ποιους χορήγησαν και σε ποιους θα χορηγήσουν και αύριο τις Ψηφιακές.

Με δόλο και σκοπιμότητα λειτούργησαν οι μικρόψυχοι πολιτικοί και δημιουργοί της διαπλοκής για τη φυσική εξόντωση Έλληνα πολίτη.

Ενας κρατικός μηχανισμός δολοφόνων του πολίτη.

Ο Πρωτεργάτης των FM,
Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Το αδιάψευστο γεγονός της Νοτιανατολικής Αττικής που στερείται διαχρονικά Ραδιοτηλεοπτικών μέσων - έστω απόλυτα τοπικού χαρακτήρα - λειτούργησε και λειτουργεί αποτρεπτικά ενός επιπέδου διαφάνειας και ενδεδειγμένου τρόπου διοικήσεως των δήμων, πάντα σε βάρος των δημοτών.
Αδιάψευστο γεγονός οτι συνολικά οι δημότες της Νοτιανατολικής Αττικής
βρίσκονται στη θέση των παθητικών αποδεκτών, άρα τίθεται ζήτημα δημοκρατικότητας. (Όσο για κάποιους ιδιοκτήτες, η εργαζομένους ραδιοτηλεοπτικών μέσων, είναι σαφές οτι δεν προσφέρουν σε κανένα βαθμό το ελάχιστο της τοπικής ενημέρωσης που συνταγματικά δικαιούμαστε ολοι)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: NET LIVE - Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ WEB Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">