.

.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

10/04/2011

NET LIVE - Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ WEBΤο πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης σε live stream.

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: Το ζήτημα πνευματική ιδιοκτησία, και το ιδιοκτησιακό καθεστώς, εγώ καλύτερα να μην τα ανακινήσω. Γνωρίζουν σχεδόν όλοι σήμερα τι δημιούργησαν, και ποιοι, ώστε να υπηρετείται η διαπλοκή και οι ημέτεροι τους, και να πλαισιώνουν συγκεκριμένοι πολιτικοί του καθεστωτικού ''διπολικού'' συστήματος. 
(Χωρίς να υπάρχει διάθεση εξαίρεσης ακροδεξιών και άλλων)

Γλυφάδα FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 - Μόνο κατασχέσεις προιόντων επιστημονικής ερεύνης, και πνευματικής ιδιοκτησίας. (συν του ότι εαν ίσχυε ουσιαστικά το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα, έπρεπε να μου παρέχουν μια απο τις πρώτες βεβαιώσεις λειτουργίας κατόπιν της Αιτήσεως και παραβόλου στη πολιτεία για τοπικό ραδιοσταθμό) Γνωρίζουμε σε ποιους χορήγησαν και σε ποιους θα χορηγήσουν και αύριο τις Ψηφιακές.

Με δόλο και σκοπιμότητα λειτούργησαν οι μικρόψυχοι πολιτικοί και δημιουργοί της διαπλοκής για τη φυσική εξόντωση Έλληνα πολίτη.

Ενας κρατικός μηχανισμός δολοφόνων του πολίτη.

Ο Πρωτεργάτης των FM,
Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Το αδιάψευστο γεγονός της Νοτιανατολικής Αττικής που στερείται διαχρονικά Ραδιοτηλεοπτικών μέσων - έστω απόλυτα τοπικού χαρακτήρα - λειτούργησε και λειτουργεί αποτρεπτικά ενός επιπέδου διαφάνειας και ενδεδειγμένου τρόπου διοικήσεως των δήμων, πάντα σε βάρος των δημοτών.
Αδιάψευστο γεγονός οτι συνολικά οι δημότες της Νοτιανατολικής Αττικής
βρίσκονται στη θέση των παθητικών αποδεκτών, άρα τίθεται ζήτημα δημοκρατικότητας. (Όσο για κάποιους ιδιοκτήτες, η εργαζομένους ραδιοτηλεοπτικών μέσων, είναι σαφές οτι δεν προσφέρουν σε κανένα βαθμό το ελάχιστο της τοπικής ενημέρωσης που συνταγματικά δικαιούμαστε ολοι)


NET LIVE - Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ WEB
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποσημείωση: Προηγήθηκα όλων σε τοπικό επίπεδο, εκθέτοντας καθημερινά δημόσια τι πρέπει να ισχύσει στα νότια προάστια, και την Γλυφάδα, ώστε να υφίσταται ένα πλαίσιο αμιγώς τοπικού πολιτισμού - αξιώσεων. Αντί όσων αποτελούσαν επιβεβλημένη αναγκαιότητα, μέλη Τ.Ο κομμάτων, και παντελώς άσχετοι, αλληλοδιαδέχονται στη τοπική αυτοδιοίκηση, κατακερματίζοντας ακόμη περισσότερο ότι είχε απομείνει στις τοπικές κοινωνίες στα νότια προάστια.

Tα νότια προάστια, είναι έρμαιο διαπλεκομενων, που μακροπρόθεσμα κατατρώγουν συθέμελα τον τοπικό πολιτισμό.

Σήμερα με τις διαμορφωμένες ισχύουσες συνθήκες, λίγοι άνθρωποι, και δύσκολα αντιλαμβάνονται, τι έχει επικρατήσει στην καθολικά κατακερματισμένη νότια Αττική, η οποία δεν διαθέτει άμεσες και μαζικές οργανωμένες δομές του δήμου στα ερτζιανά, και σαφώς ούτε των δημοτών, προς χάριν υπηρέτησης αλλότριων σκοπών και συμφερόντων.

Σημειωτέων, γνωρίζετε συνολικά τι πράττουν οι εκάστοτε εκλεγμένοι, τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης, όσο και σε επίπεδο περιφέρειας και δήμου.

Γεννήθηκα σε αυτή τη περιοχή, είναι ο τόπος μου, και σαφώς ήθελα να ισχύει ένας πολιτισμός αξιώσεων, που να μας τιμά όλους, με σύγχρονες δομές και δημοκρατικές αρχές, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων ίσχυαν από την αρχή, με ενοχλούσαν, και σήμερα καλούμε να τα διαλύσω - ελλείψει των ενδεδειγμένων πολιτικών από την πλευρά τους...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γνωρίζετε ποιοι χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση, την περιφέρεια Αττικής, και τους δήμους επί δεκαετίες;

Γνωρίζετε τι επένδυσαν οι πολιτευόμενοι, και πόσα χρόνια, ώστε να αποφασίζουν από θεσμικό ρόλο ερήμην υμών υπέρ διαπλεκομενων;

Γιάννης Κουρδομένος