ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φραγκίσκος Παρασύρης: Οι γνωστές "συμμορίες" του ΠΑΣΟΚ είναι σε πλήρη διάταξη

«Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται ένας απίστευτος ανταγωνισμός για το ποιος θα αναδειχθεί πιο άθλιος από τον άλλον», σχολιάζει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης, στηλιτεύοντας την ανεξαρτητοποίηση της Μ. Αποστολάκη και τη στάση άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

«Σύντομα θα καταλάβουν κάποιοι σε ποιο μύλο κουβαλούσαν νερό, οι γνωστές συμμορίες είναι σε πλήρη διάταξη», σημειώνει χαρακτηριστικά, καταγγέλλοντας εμμέσως επιχείρηση ανατροπής της κυβέρνησης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παρασύρη:

«Στην κρισιμότερη στιγμή για τη χώρα, από την μεταπολίτευση και μετά, ο πολιτικός κόσμος αναμετριέται με την αθλιότητα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται ένας απίστευτος ανταγωνισμός για το ποιος θα αναδειχθεί πιο άθλιος από τον άλλον. Κάτω από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται, όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας. Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να αντιληφτεί κανείς τι πραγματικά συμβαίνει. Σύντομα κάποιοι θα καταλάβουν σε τίνος τον μύλο κουβαλούσαν νερό.

Οι γνωστές "συμμορίες" είναι σε πλήρη διάταξη».  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φραγκίσκος Παρασύρης: Οι γνωστές "συμμορίες" του ΠΑΣΟΚ είναι σε πλήρη διάταξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">