ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ομόφωνα ενέκριναν οι υπουργοί το πολυνομοσχέδιο


Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παντελή Καψή, καλό ήταν το κλίμα στο υπουργικό συμβούλιο και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών εγκρίθηκε ομόφωνα από τους υπουργούς, στο σύνολο σχεδόν των ρυθμίσεών του.

Κάποιες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν άμεσα, ενώ όπως έγινε γνωστό, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί την Τρίτη. Μεταξύ των βασικών ρυθμίσεών του είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών φορτηγών, αλλά και η δυνατότητα δικηγόρων να συστήνουν εταιρίες στις περιφέρειες.

Σε σχέση με τη συζήτηση για τη ρύθμιση της απελευθέρωσης των φορτηγών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας, ανέφερε ότι «δεν είναι ακριβώς αυτά που είχαμε ζητήσει ως Νέα Δημοκρατία. Να το ξαναδούμε».

Στο σημείο αυτό, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι παρενέβη ο Παπαδήμος, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Δήμα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συνεχώς αυτή τη δουλειά. Όταν υπάρχει διαφωνία σε ένα άρθρο δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας σημείο της εισήγησης του κ. Παπουτσή, ο οποίος τόνισε ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου να προσδιοριστεί ο χρόνος των εκλογών, παρακάλεσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, να τοποθετούνται μόνο για θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με πληροφορίες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομόφωνα ενέκριναν οι υπουργοί το πολυνομοσχέδιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">