ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα πλατεία Αγίου Τρύφωνα:Μια εστία μικροβίων δίπλα σε στάση (W.C Για σκύλους)

Πραγματικά η τωρινή διοίκηση και οι αρμόδιοι στο Δήμο Γλυφάδας ανα τακτά χρονικά διαστήματα μας εντυπωσιάζουν με τις υλοποιήσεις τους.

Αρκετές ημέρες υπάρχει στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα αυτό το εντυπωσιακό και παράλληλα λειτουργικό έργο το οποίο φέρει την σφραγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Δεν το παρουσίασα διότι περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία ωστε να εχω συγκεντρωμένες αρκετές απόψεις Δημοτών για το συγκεκριμένο έργο κόσμημα.


Σχεδόν στο συνολό τους οι απόψεις των Δημοτών είναι ταυτόσημες και σαφείς.

Οι δημότες Γλυφάδας και ειδικά κάτοικοι οι οποίοι καθημερινά περιμένουν στην στάση που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο την εστία μικροβίων καταδίκασαν την ενέργεια των αρμοδίων και ζητούν την άμεση απομάκρυνση απο το σημείο του W.C σκύλων.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν οτι:  Δεν υπάρχει ουτε ενα W.C για τους κατοίκους, και αυτοί εφτιαξαν W.C σκύλων και ειδικά σε αυτό το σημείο ωστε να μυρίζουμε τις ακαθαρσίες;
(Κάνουν οτι θέλουν αυτοί και η παρέα τους χωρίς να ακούνε καθόλου τους Δημότες.)

Άλλοι απλά ανέφεραν τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ως πρότυπο και όσα ισχύουν στον γειτονικό Δήμο σε πλατείες (συντριβάνια, φωταγώγηση, διασκόσμιση κ.α) ενω στη Γλυφάδα ισχύει διαχρονικά η ίδια μίζερη εικόνα. (Η Γλυφάδα εχει τα περισσότερα έσοδα εναντι όλων των γειτονικών Δήμων και τα περισσότερα λαμόγια.)

Εαν είσαι του ''συναφιού'' της κουστωδίας κομμάτων  και μελών παρατάξεων και γνωριζόντων εισακούεται η αποψή σου, διαφορετικά δεν υπάρχεις. (Εχουμε το 60% των Δημοτών που δεν υπάρχουν.)

Υπήρξαν και άλλες περισσότερο ακραίες απόψεις Δημοτών τις οποίες δεν δημοσιοποιώ.

Σύμφωνα με τις απόψεις των περισσοτέρων που ερωτήθηκαν πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί απο αυτό το σημείο.

Παραθέτω και φωτογραφίες ωστε να βγάλετε και εσείς  συμπεράσματα και καλώ τον Δήμο Γλυφάδας να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες απομάκρυνσης του W.C σκύλων.

Γλυφάδα web 13/01/2012

Φωτορεπορτάζ:

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Κάποιοι δεν εχουν ουτε ''ιερό ούτε όσιο'' καπηλεύονται ακόμα και τους φιλόζωους ωστε να ''αποσπάσουν'' την προσοχή τους και συμπάθεια.

*Η Ειλικρίνεια κάνει τον πιο ασήμαντο άνθρωπο να έχει μεγαλύτερη αξία από τον πιο ταλαντούχο διάσημο υποκριτή.
*Ευγένεια: Η πιο αποδεκτή υποκρισία.
 • Blogger Comments
 • Facebook Comments

6 σχόλια:

 1. Τι τον ενοχλεί το κόσμο αυτό;Ότι θα έπρεπε να είναι σε μακρινή απόσταση η τουαλέτα σκύλων ναι συμφωνώ αλλά όπου και να πατήσουν όπου και να περπατήσουν σίγουρα έχουν περάσει ένα σωρό σκυλιά και γατιά και χέζουν και κατουράνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι τον ενοχλεί το κόσμο αυτό;
  Το καλοκαίρι με καύσωνα κάτσε εσυ στη στάση του λεωφορείου και τα λέμε απο τις μύγες τα μικρόβια και την βρώμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν μου λες είναι ωραιο το θέαμα με τα κόπρανα των σκύλων μαζεμένα ε εμφανές σημείο που περνάνε καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ειναι μεγάλη η ευφυία του εμπνευστή.
  Ξέρεις πόσο ειδυλλιακό σημείο για ραντεβουδάκι είναι το συγκεκριμένο;

  Μετά το ραντεβού στην πλατεία
  Θα λέμε ραντεβού στις σκατούλες των σκύλων?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συμφωνώ απόλυτα και πρέπει να μετονομάσουν την πλατεία απο Πλατεία Αγίου Τρύφωνα σε πλατεία Ακαθαρσίες Τερψιθέας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι αρμόδιοι περιμένουν το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου W.C και εαν υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα θα γεμίσουν όλες τις πλατείες της Πόλης.

  Στο τέλος θα μετονομάσουν και την Πόλη απο Γλυφάδα σε W.C δούπολη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Γλυφάδα πλατεία Αγίου Τρύφωνα:Μια εστία μικροβίων δίπλα σε στάση (W.C Για σκύλους) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">