ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκάνδαλο στη Γλυφάδα με τα οικόπεδα Παπαδημητρίου



Σε μια Πόλη που παγιώνεται ενα καθεστώς αδιαφάνειας και σκοπιμοτήτων, με εκλεγμένους εκπροσώπους που σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθείς να καταλάβεις ποιάς λογικής είναι, και ποιούς και τι εκπροσωπούν (βάση των ισχυόντων) είναι λογικό να υπάρχουν σκάνδαλα.

Η υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου και όλων αυτών που λαμβάνουν χώρα σε τοπικό επίπεδο, καταμαρτυρά σκάνδαλο ποικιλότροπου χαρακτήρα, με πολλούς εμπλεκόμενους, και σαφώς με μια διάθεση όλων σκοπιμοτήτων αδιαφάνειας.

Αναλύοντας μια σειρά απο βασικά δεδομένα της υποθέσεως υπάρχουν πολλά παράδοξα, όπως η παρέμβαση της θυγατέρας Παπαδημητρίου, και παράλληλα αντιδημάρχος Οικονομίας του κ.  Κώστα Κόκκορη στη Γλυφάδα.

Η αντιδήμαρχος Οικονομίας στη Γλυφάδα κ. Παπαδημητρίου, παρενέβει με την εισήγηση (10154) και ζήτησε την νέα τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2012 ώστε να αγοράσει ο Δήμος τα οικόπεδα της οικογενείας της, και με την απόφαση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Γλυφάδας (44/2012) έγινε η τακτοποίηση της έλλειψης χρηματοδότησης του κονδυλίου για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και προσετέθη το ποσό των (8.779.494) ευρώ, ουσιαστικά με παρέμβαση μέλους της οικογενείας Παπαδημητρίου απο την θέση αντιδημάρχου οικονομίας κατά παράβαση του άρ.151 του Δ.Κ.

 (Υπάρχει παραβίαση της αρχής αμεροληψίας των Διοικητικών Οργάνων που απαγορεύεται να παίρνουν αποφάσεις όσων αφορά τα προσωπικά, οικογενειακά συμφέροντα τους)   

Ο δήμαρχος Γλυφάδας προχθές συγκάλεσε την Οικονομική Επιτροπή και αποφάσισε κατά πλειοψηφία την εκταμίευση του υπερτιμολογημένου τιμήματος για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου. (Όλα αυτά μετά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012, με παρέμβαση της θυγατέρας Παπαδημητρίου) και εδω βέβαια βρίσκεται ουσιαστικά το σκάνδαλο.

Για ποιούς λόγους συμπράτει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης σε μια ενέργεια της αντιδημάρχου που γνωρίζει οτι είναι κατα παράβαση του Κώδικα Δήμων;
(Εκτός εαν αυτός ήταν ο απώτερος σκοπός κάποιων, να εκλεγούν, να αμοίβονται, να αδιαφορούν για τα προβλήματα των δημοτών και της Πόλης, και να διευθετούν τα δικά τους ''ζητήματα'')

Εαν πράγματι ισχύει το συγκεκριμένο, αυτό το αξιολογούν και το κρίνουν οι δημότες, και σχηματίζουν άποψη. 

(Αρχίζει ο έντονος προβληματισμός για τις ενέργειες εκλεγμένων σε τοπικό επίπεδο, που χαρακτηρίζονται προβληματικές, όπως και οι ίδιοι οι οποίοι βρίσκονται και πλαισιώνουν μια σειρά θέσεων ώστε να εκπροσωπήσουν τους δημότες και τα προβλήματα της Πόλης, και σαφώς οχι για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, και να δημιουργούν σκάνδαλα.)

Γλυφάδα Web
Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τεράστιο σκάνδαλο και έπεται συνέχεια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

11 σχόλια:

  1. Η αντιπολίτευση εχει συμπράξει για την υπερτιμολογημένη αγορά των οικοπέδων, και αυτο είναι ενα μείζον ερωτηματικό.

    Υπάρχει καθεστώς συνδιοίκησης και πολλά άλλα που δεν γνωρίζουν στη Γλυφάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός ενδιαφέρεται πραγματικά στη Γλυφάδα;

    Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο να γνωρίζουν τι συμβαίνει στη πόλη που διαβιούν.

    Εχουμε να δούμε πολλά ακόμα με μια αντιπολίτευση που θέλει τις καρέκλες ενω σήμερα στηρίζει τα κακώς κείμενα και συνδιοικεί.

    Σε εποχές κρίσης κάποιοι εχουν το πεπόνι και το μαχαίρι στο δήμο και κάνουν οτι επιθυμούν γράφοντας τα κορόιδα δημότες που πληρώνουν τη νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι λες τώρα;

    Δεν έχουμε δημοκράτες και δημοκράτισσες στη Γλυφάδα σε τέτοιο βαθμό που είναι οπαδοί των μονοπωλίων και με παρωπίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε που ζείτε εσείς.........
    Δεν βλέπετε πόσοι εκλεγμένοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και μας διαφωτίζουν δημόσια με διαφάνεια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη τη περίοδο κανείς δεν αγοράζει τίποτα, η πώληση οικοπέδων είναι πεθαμένη.... όμως στο δήμο γλυφάδας κάποιοι φρόντισαν να υπερτιμολογήσουν την αγορά των οικοπέδων, τι καλά ?

    Σιωπηλοί οι περισσότεροι.... και ουσιαστικά συμπράτουν για τους γνωστούς λόγους στο πρασινόσημο που πληρώνουμε όλα τα κορόϊδα στη γλυφάδα.

    Είναι βέβαιο οτι θα πρασινίσει περισσότερο η γλυφάδα και οι τσέπες αρκετών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ενα θέμα που χρονίζει πάνω απο 40 χρόνια και έπρεπε να δωθεί μια λύση.
    Υπάρχει πάντα η υπερβολή και η καχυποψία στα σχόλια του κόσμου.
    Καλά έπραξε ο Κόκκορης και προχώρησε το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γνωρίζεις Ανώνυμε που μάλλον είσαι Κοκκορικός εαν σε αποδεδειγμένες παράνομες ενέργειες δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων εχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση;

    Πρέπει να γνωρίζεις οτι υπήρξε επανελλημένα σε περιπτώσεις ανθρώπων που ποτέ δεν τους έδωσες ούτε ενα ευρώ όπως είναι ο Γιάννης του Γλυφάδα fm, σε αντίθεση με λαμόγια που πληρώνεις και καπηλεύονται τις θέσεις πλαισίωσης, και το παίζουν κινέζοι ακόμα και μετά απο αιτήσεις.

    Άντε μη γράψω καμία βαριά κουβέντα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Ελλάδα των αναξιοκρατούντων υπάρχει μόνο μια πεπατημένη που ακολουθούν όλοι ως ρομποτάκια, προσπαθούν να πείσουν με κάθε δυνατό τρόπο τους άλλους για την αξία τους με τεχνάσματα εντυπωσιασμών, παράλληλα όμως με αυταπόδεικτη την ανεπάρκεια τους στο να αντικρούσουν δημόσια, και να πείσουν για το ορθό των πεπραγμένων τους καθώς και για την εντιμότητα - ηλιθιότητα για πολλούς στις ημέρες μας.

    (Ασπρο η μαύρο χωρίς τίποτα στο ενδιάμεσο,πέρα απο την δεδομένη υποκρισία όλων όταν διαπιστώσουν οτι πέραν αυτών που γνωρίζουν, εμπαίδωσαν και ακολουθούν υπάρχουν πολλά υπεράνω τα οποία για ευνόητους λόγους πρέπει να προσπεράσουνε ώστε να μην υπάρξει έστω και το ελάχιστο της απόκλισης του δεδομένου στερεότυπου μιας χώρας ανέντιμων)

    Με τιμή,

    Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δημοσίευμα είναι σάτιρα η πραγματικά εχουν συμβεί αυτά που γράφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν κάποιος εκτίθεται δημόσια χωρίς να εχει λάβει ούτε ενα ευρώ απο κανένα, και χωρίς κομματική η παραταξιακή ταμπέλα, και εχει υπονομευτεί επανελλημένα ώστε κάποιοι να υπηρετούν και να εξυπηρετούν διαπλεκόμενες και αδιαφανείς καταστάσεις και συμφέροντα, όποιος προσπαθεί με κουκούλα και εκ του ασφαλούς να τον συκοφαντήσει εκτός απο φασίστας είναι και ανεγκέφαλος.

    ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΥΓ: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να βγάζει οτι συμπέρασμα θέλει, και να εχει όποια άποψη θέλει αβίαστα, αρκεί να υπάρχει η στοιχειώδης φαιά ουσία και σαφώς οχι απλά μια μιμητική επανάλληψη όσων διάβασε, είδε, άκουσε, με την εμπέδωση χωρίς αποδείξεις και τεκμηριωμένη επεξεργασία όλων των δεδομένων.

    Στο κάτω κάτω της γραφής ο κάθε πολιτευτής με τα χρήματα που του παρέχουν συνολικά οι πολίτες , μπορεί να κάνει όσες μηνύσεις θέλει, και να εχει όσους δικηγόρους θέλει, το θέμα είναι εαν υπάρχει η εκπροσώπηση αυτών που δήθεν εκπροσωπούν, και εαν πιστοποιείται και το έγκυρο της εκλογής τους καθώς και του ρόλου τους.

    Είμαι σαφής η υπάρχει ασάφεια;

    Oι λαμογίστικα νοούντες λαμογίστικα σκέπτονται και λειτουργούν, άρα μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Σκάνδαλο στη Γλυφάδα με τα οικόπεδα Παπαδημητρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">