ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H οργή επιστρέφει στο Σύνταγμα



H οργή επιστρέφει στο Σύνταγμα με την παρουσία Αγανακτισμένων, (που πρέπει να μετατραπούν σε εξοργισμένους) και ενω η χώρα οδηγείται σε εκλογές με δημόσια παρουσία (στα Μ.Μ.Ε) και ξύλινο λόγο πολιτευτών οι οποίοι ξεχνούν σε ποια κατάσταση εχουν οδηγήσει την Ελλάδα.

Με σύνθημα «H οργή επιστρέφει στο Σύνταγμα», οι Αγανακτισμένοι και οι «Occupy Greece-Athens» δίνουν ραντεβού στην πλ. Συντάγματος καθημερινά από την Κυριακή 8 Απριλίου στις 6 το απόγευμα μέχρι και την 1 Μαΐου στις 9:30 το βράδυ.

Οι συγκεντρώσεις οργανώνονται στη μνήμη του 77χρονου συνταξιούχου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, στις 4 Απριλίου κάτω από ένα δέντρο της πλ. Συντάγματος «παγώνοντας» ολόκληρη την Ελλάδα.

Θυμάμε..... και σήμερα διαπιστώνω οτι η ΓΛΥΦΑΔΑ ποτέ δεν είχε παγώσει στο παρελθόν με την Απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ. (Άρα δικαίωμα δικό μου να κρίνω τον πολιτισμό σε τοπικό επίπεδο, όπως και την στάση του συνόλου, και ειδικά των εκλεγμένων που σαφώς με την στάση τους και κάποιες ενέργειες, δηλώνουν τι είναι.)




ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις....Το δίκιο σου ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ.
Τη σπάθα σήκωσε και πάλι του ξένου πάρε το κεφάλι τον θάνατό σου καρτεράνε,

Χτύπα προτού σε φάνε,

Αδέρφι την καρδιά σου κάνε ατσάλι κάνε την καρδιά σου φυλακή ό,τι μας κλέψανε και μας ντροπιάσανε, αν θες να τ' αναστήσεις πάλι, σήκωσε σπάθα φονική.

Η Αληθινή Δημοκρατία ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει απο τα ομαδοποιημένα σχήματα πολιτευομένων απατεωνίσκων.

(Επέλεξε όποιους θες απο το σύνολο των κομμάτων που εχουν σχηματιστεί, και χιλιάδες πολιτευόμενους που προσπαθούν να πείσουν οτι διαφέρουν απο τους υπόλοιπους και αυτούς που κυβέρνησαν, και θα διαπιστώσεις στη συνέχεια μόνο την ΠΡΟΔΟΣΙΑ)

ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, και γνωρίζω εαν διαφέρουν στον ελάχιστο βαθμό των υπολοίπων, και τι θα κάνουν στη συνέχεια.

Σε αντιπαράθεση μιας απόλυτα υποκριτικής στάσης πολιτευομένων και αρκετών πολιτών σε τοπικό επίπεδο στη ΓΛΥΦΑΔΑ που συνεχίζουν να υποκρίνονται.

Καλύτερα ειλικρινής και για κάποιους γραφικός η άλλα, απο το έγκλημα της προσδοκίας αλλαγών απο απατεώνες ομαδοποιημένων σχημάτων, και εξαπάτησης των υπολοίπων.

Ακόμα και έτσι, με τέτοιας μορφής χαρακτηρισμούς απο λαμόγια απατεώνες, συνεχίζει να υφίστατε η πραγματικότητα, και γνωρίζουν τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι και με επαρκή ευφυΐα, τον κομπλεξισμό απατεώνων, οι οποίοι ενω έκαναν δεκάδες πουστιές (καλύτερα να μην τις δημοσιοποιήσω) χαρακτήριζαν σκόπιμα τους άλλους βάζοντας ετικέτες απατεώνες (Γνωρίζεις ποιοι πληρώνουν στην Ελλάδα, και σε ποιούς ξεπουλάνε και διαγράφουν τις οφειλές προς το δημόσιο  (π.χ.) ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Κώστας Σημίτης ) ενω ποτέ δεν ακούσαμε το ελάχιστο της Αλήθειας απο αυτούς.

Η λαϊκή ρήση λέει κάθε πράγμα στον καιρό του, και υπήρξε το σύνολο όσων έπρεπε να γίνουν ως εναρκτήρια διαδικασία απο τον πολίτη, (ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004, ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ) δεν υπήρξε σχεδόν καμία διαπίστωση στον συγκεκριμένο χρόνο.
Εαν τότε υπήρχε καθολικότητα αντιδράσεων, σήμερα στην Ελλάδα θα ίσχυε άλλη πραγματικότητα.

(Αυταπόδεικτα δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτη τη Χώρα, και στη Γλυφάδα, κάποιοι εχουν δώσει εξετάσεις και αποδείξεις, και εδω υπάρχει η ανεντιμότητα των υπολοίπων)

Οσοι και όσες γνωρίζουν τι εχει ειπωθεί δημόσια απο εμένα στο παρελθόν, (Είναι χιλιάδες) καθώς και τη στάση μου απέναντι στο πολιτικό σκηνικό απατεώνων, το σύνολο των ενεργειών μου στη συνέχεια μέχρι και σήμερα, και την καθολικότητα απραξίας καθώς και τις υπονομεύσεις απο αυτούς που ομαδοποιούνται ζητώντας θέσεις, προνόμια, αρμοδιότητες, μισθούς, εξαπατώντας το κοινωνικό σύνολο, μπορούν να αποφασίσουν αν εχουν πράξει καλώς, και να συνεχίζουν την ιδια ακριβώς στάση.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας οτι δώσαμε πολυ περισσότερες ευκαιρίες σε απατεωνίσκους, απο όσες άξιζαν και αξίζουν (Διαφέρουμε καθολικά με υποκριτές, και είναι αυταπόδεικτο οτι δεν υπάρχει εμπάθεια, εγωκεντρισμοί, ματαιοδοξίες, και πολλά άλλα αρνητικά, διότι αυτοί ως ευεργετημένοι απο τις παροχές μας, δεν παρέχουν τίποτα πλήν υπονομεύσεων) ωστε να υπάρχει το σύνολο των δεδομένων του ρόλου και των προδιαγραφών τους, οπότε στη τελική κρίση να μην υπάρχει ακόμα και το ελάχιστο λάθους. (Είναι σημαντικό)

Όταν ακούω κάποιους να δηλώνουν Γλυφαδιώτες μετά τα όσα έχουν ισχύσει στη ΓΛΥΦΑΔΑ, και την στάση που είχαν κρατήσει και συνεχίζουν να έχουν, αηδιάζω.

*Δεν είμαι ο καταλληλότερος ώστε να πείσω για τα αυταπόδεικτα τους άλλους. Είμαι ο καταλληλότερος, όπως χιλιάδες Έλληνες Ελληνίδες και Γλυφαδιώτες, ώστε να κρίνω την διαδρομή και τις ενέργειες αυτών που ζήτησαν οργανώνοντας ομαδοποιημένα σχήματα να κυβερνήσουν, και να διοικήσουν. (Τα συμπεράσματα που απορρέουν απο τις πρακτικές μετεχόντων ομαδοποιημένων σχημάτων επι δεκαετίες είναι σαφή: Aπραξία, υπονομεύσεις, ανύπαρκτη εκπροσώπηση, κακοδιοικήσεις, μπάχαλο, διαφθορά, ρουσφέτια, ανευθυνότητα, και τελικά υποβάθμιση του συνόλου)

Ακόμα και σήμερα οι βλακωδώς σκεπτόμενοι δεν εχουν καταλάβει οτι όταν υπονομεύεται έστω και ενας πάροχος Αλήθειας υποβαθμίζεται το σύνολο. ΟΛΟΙ.

Υπάρχει ενα 60% δημοτών στη Γλυφάδα οι οποίοι δηλώνουν υπέρμετρα ευφυείς, και κράτησαν μια συγκεκριμένη στάση στις τοπικές εκλογές, για συγκεκριμένους και πολλούς λόγους. (Αυτοί που ο ρόλος τους είναι να αξιολογήσουν τους λόγους και να αποδείξουν με πρακτικές οτι η πλειοψηφία σφάλλει, δεν εχουν δώσει ούτε ενα δείγμα γραφής προς την σωστή κατεύθυνση.) 

Δεν μπορεί και δεν γίνεται να υπάρχει με όσα είναι θεσπισμένα λάθος η συγκυβέρνηση η συνδιοίκηση και η συναπόφαση του συνόλου, άρα οι περισσότεροι περιμένουν απο αυτούς που ζητούν να κυβερνήσουν και να διοικήσουν, να πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με τις ενδεδειγμένες ελάχιστες προσδοκίες του συνόλου, κάτι που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει, και με την απόλυτα λάθος νοοτροπία που διέπει λαμόγια δεν θα υπάρξει ούτε αύριο.

Υπάρχουν πολλοί σήμερα που τρώνε την ''φόλα'' για τη Γλυφάδα την δυνατή μαζί να προχωρήσουμε με ανοιχτούς ορίζοντες και αριστερές παρεμβάσεις;

Πόσοι και πόσες είσαστε οι εμπλεκόμενοι ομαδοποιημένοι στη Γλυφάδα;
Eνας μεγάλος αριθμός προσώπων δημοτών.
(Γνωρίζεται Ελληνικά η συνολικά είσαστε Κινέζοι;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H οργή επιστρέφει στο Σύνταγμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">