ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εξετάσεις των αθλητών του συλλόγου Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των αθλητών του συλλόγου Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για την απόκτηση των ζωνών ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης τους.

Η απόκτηση αυτών εξαρτάται από την απόδοση και την εφαρμογή των δεξιοτήτων σύμφωνα με την υλη που διδάχτηκαν. Οι αθλητές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ξεπέρασαν εαυτούς και κατόρθωσαν επάξια να αποκτήσουν την αντίστοιχη ζώνη συνοδευόμενη από το σχετικό δίπλωμα.

Το δίπλωμα δίνεται από πιστοποιημένο μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Η εκμάθηση των ασκήσεων συνεχίζονται βάσει προγραμματισμένης ύλης, σύμφωνα με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που εδρεύει στην Σεούλ (Νότια Κορέα).

 Αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες εξετάσεις του συλλόγου μας για την απόκτηση διπλώματος μεγαλύτερης βαθμίδας και αντίστοιχης ζώνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογός μας Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σύλλογος εγγεγραμμένος και αναγνωρισμένος από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΕΛ.Ο.Τ.) και Γ.Γ.Α. σε όλο τον Δήμο Γλυφάδας.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τους αθλητές για την αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο μας.

Τηλ. Επικοινωνίας 697 2400 810

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εξετάσεις των αθλητών του συλλόγου Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">