ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απάλλαξε το σύνολο απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Απάλλαξε το σύνολο απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αποφασίσεις τι είσαι.

Είσαι Πασοκονεοδημοκράτης;
H μήπως είσαι Νεοδημοκρατοπασόκος;

Προσωπικά ήμουν, είμαι, και θα παραμείνω ο Έλληνας πολίτης στις πλάτες του οποίου έπαιξαν και παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους, και ενω αυτοί οι ανεύθυνοι διαβιούν, φρόντισαν για την φυσική μου εξόντωση.

Τετάρτη, 2 Μαϊου 2012

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της διαπλοκής και ενω είχα ακολουθήσει την σύνομη διαδικασία. (Σε αυτή την χώρα εαν δεν είσαι μέλος του ενός η του άλλου κόμματος δεν λογίζεσαι πολίτης, άλλωστε το εχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι οι πολιτευτές.)

Δεν είχαμε και δεν έχουμε οργανωμένο και σοβαρό κράτος.
*(Απο την στιγμή που μπαίνεις στην διαδικασία των δυο μέτρων και σταθμών ώς πολιτεία και μετέχων αυτής ως πολιτικός και πολίτης, υποσκάπτεις το μέλλον και την μετεξέλιξη του συνόλου, άσχετα εαν ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί ημιμαθείς με αδράνεια σε επίπεδο αντίληψης)

Υπάρχουν τρείς κατηγορίες πολιτών. Αυτοί που είναι 'απατεώνες', αυτοί που θα γίνουν 'απατεώνες', και αυτοί που δεν ήταν ούτε θα γίνουν απατεώνες.

Εαν πρέπει κάποια πράγματα να λέγονται με το ονομά τους είναι σαφή: Aνήκω στην τρίτη κατηγορία πολιτών όπως και εκατομμύρια άλλοι που δεν ήμαστε ούτε θα γίνουμε απατεώνες, σε ενα κράτος που το ζητούμενο όλων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, είναι να υπάρξει καθολικότητα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. (Όσων αφορά τους υπολοίπους επιλέξτε την πρώτη η δεύτερη κατηγορία που σας αρμόζει)

*αυτό είναι το ουσιώδες
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απάλλαξε το σύνολο απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">