ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπορείτε να με κατηγορήσετε για οτι θέλετε στη Γλυφάδα


Μπορείτε να με κατηγορήσετε για οτι θέλετε στη Γλυφάδα, όμως μέχρι το τέλος δεν πρόκειται να αλλοιώσω ούτε στον ελάχιστο βαθμό την ιδεολογία μου, τα πιστεύω μου, και την Δημοκρατική ακεραιότητα μου.

Όσοι οι όσες επιθυμούν ας κάνουν περισσότερες προσπάθειες συκοφάντισης, απο όσες αυταπόδεικτα εχουν κάνει μέχρι σήμερα, ενω συνέδραμα και ενίσχυσα ώστε να πλαισιώσουν για συγκεκριμένους λόγους.

Οι συγκεκριμένοι λόγοι είναι σαφείς: Μπορείς να εξαπατήσεις το σύνολο η πολλούς μια, δυο, τρείς, άντε τέσσερεις φορές, οχι επ' αόριστον.

Πολλοί δημότες Γλυφάδας έδωσαν περισσότερες ευκαιρίες σε κάποια άτομα που δεν άξιζαν ούτε μια, και αυτό  σήμερα είναι αυταπόδεικτο διότι κανείς απο την σημερινή διοίκηση δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να κοιτάξει τους δημότες στα μάτια και να είναι ειλικρινής.

Διαμοιράσαν κυρίες και κύριοι θέσεις του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ωσάν να ήταν η προσωπική τους επιχείρηση, χωρίς καμία αξιοκρατική διαδικασία, και χωρίς σε πολλές περιπτώσεις να υπάρχουν τουλάχιστον οι απαιτούμενες γνώσεις.

Εγω κρίνω, και εχω κάθε δικαίωμα, διότι ουδέποτε εχω ακολουθήσει το σύστημα των Ρουσφετιών και της Αναξιοκρατίας σε αντίθεση με χιλιάδες άλλους.
(Θεωρώ οτι με ανάλογο τρόπο σήμερα κρίνουν χιλιάδες συμπολίτες μας, γνωρίζοντας τα αρνητικά που στοιχειοθετούν την κατρακύλα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο)

Σύντομα θα έχουμε ξανά Τοπικές Εκλογές, και κοπιάστε όλοι και όλες εσείς που σκόπιμα υπονομεύεται και δεν είσαστε τουλάχιστον σωστοί βάση του ρόλου σας, να δούμε ποιοι αύριο θα σας επιλέξουν στη ΓΛΥΦΑΔΑ δεδομένου του 60% απόρριψης στις τελευταίες ΕΚΛΟΓΕΣ.



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Mια είναι η συνταγή, γνωστή και δεδομένη για όλους εσάς, της εξαγοράς.... συνειδήσεων.
(Πόσους και πόσες θα εξαγοράσετε, γιατί να εκπροσωπήσετε δεν μπορείτε, ούτε θέλετε, διότι έχετε μάθει μόνο και αποκλειστικά τις διαδικασίες ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΝ)

Αυτές τις διαδικασίες εχουν σιχαθεί οι δημότες πολίτες, και θέλουν τουλάχιστον να υπάρξουν αποδεδειγμένα διαφοροποιήσεις και ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, όπως και το ενδιαφέρων των εκλεγμένων εκει που πραγματικά χρειάζεται και απαιτείται, ενω εσεις αποδεδειγμένα είσαστε ακατάλληλοι και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ βάση όσων εχετε πράξει με καθαρά ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ενω σας παρείχαμε οτι ΖΗΤΗΣΑΤΕ απλώχερα, ΕΣΕΙΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ.

*Μπορείτε να με κατηγορήσετε για οτι θέλετε στη Γλυφάδα, άλλωστε εχει συμβεί επανελλημένα χιλιάδες φορές - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - σε αντίθεση με αυταπόδεικτα στοιχεία παντελούς ελλείματος εκπροσώπησης.
(Παρείτσες και κουστωδίες όπως και συνεργαζόμενοι με το αζημίωτο, δήθεν εκπρόσωποι των δημοτών, και φορείς όπως και υπηρεσίες με πλαισιωτές ανύπαρκτου έργου στη ΓΛΥΦΑΔΑ)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που καθημερινά και αποκλειστικά παρακολουθούμε τα ΔΡΩΜΕΝΑ στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

(Επίσης είναι πολλές οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ χωρίς καμία ενέργεια ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ)

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΙΠΟΤΑ δημότη ΓΛΥΦΑΔΑΣ; (Πλήν της δεδομένης δικής τους πλαισίωσης όπως και των αμοιβών, χωρίς να υπάρχει καμία ενέργεια που να δηλώνει οτι υφίστατε εκπροσώπηση)

ΕΧΟΥΜΕ πραγματικά μοναδικό σύστημα ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ. (Σε ολόκληρο τον πλανήτη εκλέγονται στις τοπικές κοινωνίες όμως σέβονται τουλάχιστον τον ρόλο που έχουν)
Στην Ελλάδα μέλη κομμάτων που εισπράτουν ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ θέσεις, και στη συνέχεια αντί εκπροσώπησης των δημοτών, αποκλειστικά βόλεμα ημετέρων, συγγενών, και γνωστών, και μερικές ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ώστε να αφομειώνουν και να εμπαιδώνουν οι δημότες τι εστι ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, και ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ, ώστε να υπάρξει επανάληψη των ιδίων φαινομένων.  (Και μόνο αυτο γίνετε δεκαετίες)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπορείτε να με κατηγορήσετε για οτι θέλετε στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">