ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάγκαλος: Tοπικά συμφέροντα και τοπικούς μαυρογιαλούρους έχουμε σήμερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ
30/5/2012.

Είναι γνωστός σε όλους ο Πάγκαλος για την πολιτική διαδρομή του, όπως και οι εξυπηρετητές της διαπλοκής και έμμισθοι αυτής όπως ο Χατζηνικολάου. Σε προσωπικό επίπεδο δεν εχω τίποτα απολύτως με κανένα, όμως όσων αφορά την δημόσια παρουσία τους και τα πεπραγμένα τους........ πάρα πολλά.

Σήμερα λοιπόν ο νεόπλουτος Χατζηνικολάου που δημόσια αποφεύγει να δηλώνει την διαδρομή του (λες και δεν γνωρίζει ο κόσμος οτι υπηρέτησε όλους τους διαπλεκόμενους και τα συμφέροντα αυτών) φιλοξένησε τις απόψεις Πάγκαλου ο οποίος διαχρονικά ως δημαγωγός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για δημαγωγία και προπαγάνδα, και ότι έχει «παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό»  μιλώντας στον Real Fm, που τουλάχιστον εγω προσωπικά αμφισβητώ ως REAL η ελληνιστή Αληθινό, διότι οτι αληθινό υπήρξε στα FM ήταν απο τους πρωτεργάτες του χώρου που υπονόμευσαν οι πουλημένοι πολιτικοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπηρετώντας διαπλεκόμενα και ομίλους της ολιγαρχίας του πλούτου.

(Είναι γνωστό σε μια χώρα ΜΠΑΧΑΛΟ στην κυριολεξία, οτι οι υφιστάμενοι σε ολα τα επίπεδα (και το παρακράτος) κάνει οτι θέλει προασπίζοντας τα συμφέροντα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, με καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και με κατάχρηση εξουσιών.

ΆΡΑΓΕ για ποιούς λόγους στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που επικαλούνται οι κύριοι της δημοσιογραφίας, και της πολιτικής, αυτές οι ενέργειες μονομερός με στόχο την φυσική εξόντωση του πολίτη ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ενός χώρου, που σύνομα κατέθεσε μια απο τις πρώτες ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, όμως το ΚΡΑΤΟΣ πουλημένων φρόντισε αντι μιας βεβαιώσεως λειτουργίας σειρά ΔΙΩΞΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ, κ.α;

Απο την στιγμή που μπορώ όποτε μου ζητηθεί, η θελήσω, με το σύνολο των αυταπόδεικτων να πιστοποιήσω οτι δεν ισχύει τίποτα όσων αφορά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πολιτικοί σε συνεργασία με ομίλους, διαπλεκόμενους, και φίλους, το κατάντησαν κουρέλι, ποιοι ομιλούν για την δημοκρατία, και ποιοι υπηρετούν ορκιζόμενοι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ τον πολίτη; (Όταν σήμερα αυταπόδεικτα υπάρχει καθολικότητα φαινομένων, απο τον πρώτο πολίτη της χώρας, έως τον τελευταίο, να μην αποδέχονται τίποτα όσων αφορά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας) 

Όποιος εχει πέντε φράγκα, εξαγοράζει το σύνολο καραγκιόζηδων, και απο κοινού καπηλεύονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με τις ευλογίες ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ της πολιτικής.


Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την πρόταση στήριξης κυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, χαρακτηρίζοντας τη στάση της ως «ελάχιστα αξιοπρεπή».

O κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι κανένα κόμμα δεν λέει την αλήθεια, αφού, όπως είπε, μπορεί κάποιος να επιτύχει μία παράταση ενός χρόνου στο πρόγραμμα ή το χρόνο της μετενέργειας, αλλά δεν θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή των όρων της σύμβασης.

Εξέφρασε ακόμη την εκτίμηση ότι εάν δεν υπάρξει πλειοψηφία για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του μνημονίου «με σκληρή διαπραγμάτευση όπου μπορεί να γίνει, οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα οδηγεί στην αυτοκτονία της κοινωνίας».

Την αυτοκτονία η αν θέλετε φυσική εξόντωση του πολίτη την ολοκλήρωσαν οι υποκριτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και εαν υπάρχει έστω ενα παράθυρο διαφοροποιήσεων μόνο απο αυτούς που δεν κυβέρνησαν υποκριτικά μπορεί να ανοίξει για ουσιαστικές αλλαγές.

Αναφερόμενος τέλος στα προβλήματα που τίθενται στην ανάπτυξη παρατήρησε ότι «όλη η Ελλάδα είναι μία τοπική κοινωνία που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, όπως οι τραμπούκοι οι χειραγωγημένοι από τοπικά συμφέροντα και τοπικούς μαυρογιαλούρους και αυτό είναι δείγμα μιας διαλυμένης κοινωνίας που οδηγεί στην αφρικανοποίηση της χώρας».

Μόνο σε αυτο το σημείο υπάρχει συμφωνία με τον Πάγκαλο, όμως και πάλι για αυτο το υφιστάμενο πλαίσιο των τοπικών  μαυρογιαλούρων ευθύνονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τα μικρομάγαζα τους στις τοπικές κοινωνίες που στηρίζουν αεριτζήδες, αναξιοκράτες, και λαμόγια. 

«Πρέπει να απομυθοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί να θέσει σε διαπραγμάτευση όλα τα επώδυνα προβλήματα του ελληνικού λαού και θρασύτατα φαντάζονται ότι μπορούν να δώσουν το παράδειγμα στους λαούς της Ευρώπης », ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον Real Fm του Υπηρέτη της Διαπλοκής Χατζηνικολάου, όπως και ο ιδιος ο Πάγκαλος και όλοι οι διατελέσαντες Πολιτικοί, που δημιούργησαν το αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό ΕΚΤΡΩΜΑ μετά την ΧΟΥΝΤΑ σε δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να μην υφίστατε ΤΙΠΟΤΑ όσων αφορά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Συνολικά είσαστε πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων ΑΝΑΝΔΡΟΙ (Όσοι αποδέχεστε αυτά που ακολούθησαν μονομερός κατά ενός Αριστερού πολίτη, ο οποίος δεν προσκύνησε κανένα, και δεν ήταν μέλος κομμάτων ώστε να εισπράξει το αντίτιμο αναξιοκρατικών μεθοδεύσεων και ενεργειών) βάση όσων ίσχυσαν μονομερός κατά του πρωτεργάτη ενός χώρου, μιας χώρας που καταντήσατε οίκο Ανοχής ώστε να εκλέγεται ο κάθε υπηρέτης διαπλεκομένων ομίλων και κομματικών χρηματοδοτών και φίλων.

Ποτέ δεν θα υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα όσο υπάρχει συνέχιση της ίδιας νοοτροπίας να υπονομεύεται ο κάθε πολίτης που δεν είναι κομματόσκυλο (και δεν εχει συνδράμει υπερ αρνητικών όσων αφορά το σύνολο) και απόλυτα ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ κάθε κομματοσκυλάκι χωρίς καμία δημόσια προσφορά, καμία ενέργεια που δηλώνει τις προδιαγραφές του ατόμου, και όμως η Ελληνική πραγματικότητα των πλαισιωτών χωρίς ΚΑΝΕΝΑ δείγμα γραφής.

ΑΠΟ την άλλη δεκάδες ΔΙΩΞΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΊΧΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ για την ισχύ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τον σεβασμό των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Κ.Α, και να μην αναγνωρίζεται ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ και ειδικά στη ΓΛΥΦΑΔΑ.
(Γουρούνια στην κυριολεξία, με χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία)

Τι έχουν να επιδείξουν οι εκλεγμένοι σας και παράλληλα ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΡΙΕΣ;

(Όλοι γνωρίζουν πως κερδίζετε και κέρδισαν αρκετοί, απόλυτα ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ σε μια χώρα που δεν υφίστατε ίχνος πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,(διότι η κοιτίδα Δημοκρατίας είναι οι τοπικές κοινωνίες, που εχει αλλοιωθεί απόλυτα ο χαρακτήρας τους και επιλέγονται ολα τα κομματικά στελέχη χωρίς καν εντοπιότητα, ώστε να εξαφανίζουν ακόμη και τα δείγματα απο δημοκρατική ποιότητα)

ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ. (ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ)

(Φροντίσατε επιμελός να υπονομεύσετε κάθε δεδομένη ουσιαστική και αληθινή μορφή που συνέδραμε ώστε να υφίσταντε έστω δείγματα πραγματικής δημοκρατίας σε κάθε τοπική κοινωνία, και σήμερα ασκείται κριτική ενω δεν κάνατε τίποτα και μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεων, ώστε να υπάρχουν τα ελάχιστα και ουσιαστικά δείγματα δημοκρατίας κ. ΠΑΓΚΑΛΕ)

Σας καλώ να ρίξετε μια ματία τι υφίστατε στη Γλυφάδα σήμερα εν έτη 2012, με βασικό δεδομένο τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ και ισχυροποιημένων μελών του (ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ) βάση και πάλι όσων ισχύουν εθνικά και αποδέχεστε και αυταπόδεικτα μετέχετε και ακολουθείτε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάγκαλος: Tοπικά συμφέροντα και τοπικούς μαυρογιαλούρους έχουμε σήμερα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">