ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι γίνονται τα χρήματα των δημοτών; (Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012.


Κυρίες και κύριοι συμπολίτες, σέβομε και τιμώ το σύνολο και τον κάθε ενα μεμονομένα, όπως και οτι φροντίζει να είναι συνεπής των υποχρεώσεων που εχει έναντι της πολιτείας.

Δεχόμενος αυτόν τον σεβασμό στο πρόσωπο του συνόλου πρέπει να είναι και ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, καθώς και ο Δήμαρχος, και το σύνολο των εκλεγμένων,  οι οποίοι οφείλουν αν μη τι άλλο να είναι και αυτοί συνεπείς έναντι των δημοτών, με πλήρη και κατατοπιστική ενημέρωση όλων..... για το σύνολο των χρημάτων που διαχειρίζεται ο δήμος Γλυφάδας.


Στη συνέχεια θέτω συγκεκριμένα ερωτήματα, και απαιτώ εξ ονόματος των δημοτών Γλυφάδας (είμαι δημότης και δημοσιογράφος) να πράξουν ανάλογα, και σύμφωνα των υποχρεώσεων διαφάνειας, και ενημέρωσης των δημοτών.

TA 25.000 χιλ. ευρώ απο το πρόγραμμα Πολύ Σημαίνοντα Πρόσωπα, ποιός τα πήρε;
(ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;)
(Που οδηγούνται αυτά τα χρήματα;)

Eπίσης τα 20.000 χιλ. ευρώ πρόσφατα για το γραφείο τύπου ποιός τα πήρε,
και τι πήρε;

Eπίσης τα 17.500 χιλ ευρώ για λογισμικό γραφείου ποιός τα πήρε,
και ποιο λογισμικό πήρε;

Θα συνεχίσω αναλυτικά για όλα τα μικρά κονδύλια της τελευταίας διοίκησης, χωρίς το ελάχιστο στοιχείο παραστατικών, και αποδείξεων στη συνέχεια των αποφάσεων.

(Αυτά είναι ενα μέρος χρημάτων που ενω υπάρχουν αποφάσεις
δεν υπάρχουν στη συνέχεια στοιχεία και παραστατικά
δημόσια τι έγιναν.)

Παρακαλώ θερμά τους αρμοδίους να στείλουν τα παραστατικά, και αποδείξεις, ώστε να γνωρίζουμε αναλυτικά τι γίνονται τα χρήματα των δημοτών

Θέλουμε πλήρη και λεπτομερή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Το γραφείο του Δήμου Γλυφάδας, υποχρεούτε να ενημερώσει αναλυτικά τους δημότες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Είναι ενα μέρος χρημάτων (μικρά κονδύλια) απο σειρά ανάλογων αποφάσεων του δημάρχου Κώστα Κόκκορη, χωρίς να έχουμε στη συνέχεια αυτών των αποφάσεων το ελάχιστο στοιχείο.

ΥΓ 2: Επιτέλους πρέπει να γίνει σαφές ποια  ενημέρωση θέλουν οι δημότες, και ποια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θέλουν οι εκλεγμένοι, την στημένη, πληρωμένη, και ανέντιμη, η με ΤΙΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, και πραγματικό ΗΘΟΣ;

Είναι δική σας επιλογή να απαιτείσετε υγιές πλαίσιο, ουσιαστικής, κατατοπιστικής, και αληθινής ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Θα συνεχίσω σχεδόν σε καθημερινή βάση με τα μικροκονδύλια του Δήμου Γλυφάδας, και στο τέλος θα κάνουμε την πρόσθεση του συνολικου ύψους δαπάνης των δημοτών, χωρίς αντίκρισμα.

(Είναι βέβαιο οτι θα εκπλαγείτε απο το νούμερο)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι γίνονται τα χρήματα των δημοτών; (Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">