ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aρ. Πρόσκλησης 28, Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ, 11 Αυγούστου 2012.
Αγαπητοί   Συνάδελφοι, 
Σας καλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την  13η Αυγούστου  2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το θέμα:

1.Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.463.038,00 ευρώ για την απευθείας αγορά ακινήτου– οικοπέδου, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ. αρ. 97/14999/26.3.2012 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.316.456,00 ευρώ για την απευθείας αγορά ακινήτου– οικοπέδου, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ. αρ. 98/15013/26.3.2012 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

3. Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς στο Δήμο αντλιών γεώτρησης εξωτερικού χώρου Κολυμβητηρίου Γλυφάδας καθώς και εργασιών επισκευής ενός μεταχειρισμένου ηλεκτροκινητήρα.

4. Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς στο Δήμο ναυαγοσωστικού εξοπλισμού.

5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 15.000,00 ευρώ, για την “ Προμήθεια υλικών συντήρησης υδραυλικών εγκαταστάσεων”.

6. Λήψη απόφασης για έκδοση εντάλματος προπληρωμής προς αντιμετώπιση δαπανών έκδοσης καρτών απεριορίστων διαδρομών για τις ανάγκες μετακίνησης των κλητήρων του Δήμου μας.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της απόδοσης λογαριασμού της διαχείρισης των ληφθέντων χρημάτων προς αντιμετώπιση των δαπανών ταχυδρομικών τελών.

8. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης 1.712,16 ευρώ (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου Αθηνών κ. Νικολάου Πινάτση για διάφορες υποθέσεις του Δήμου.

9. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης 669,12 ευρώ (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων της δικηγόρου Αθηνών κ. Μαρίας Φιλοπούλου για υπόθεση του Δήμου.

10. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης 314,88 ευρώ (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου Αθηνών κ. Χαράλαμπου Μπουκουβάλα για υπόθεση του Δήμου.

11. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Νικόλαο Πινάτση.

                                                                                       Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ
                                                                                         α /α
                                                                              ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΓΛΑΣ           
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aρ. Πρόσκλησης 28, Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">