ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην Ομόνοια βρέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα ο Σαμαράς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΑΒΒΑΤΟ,1 Σεπτέμβρη 2012.


Στην Ομόνοια βρέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για την κατάσταση στην περιοχή και για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Αφού συνομίλησε με καταστηματάρχες, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη δράση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, τόνισε πάντως ότι ακόμη πρέπει να γίνουν πολλά.

Σε συνομιλία που είχε με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Δένδια ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Ελληνας διαφορετικά». «Το προχωράμε αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά», πρόσθεσε.

«Αφού έχουμε τη δική σας κάλυψη, εντάξει», του απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.


ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ανάθεμα εαν λέγεται πλατεία ενας απόλυτα τσιμεντοποιημένος χώρος. Πρέπει να υπάρχει έντονο το αίσθημα κακογουστιάς σε αυτούς που επέλεξαν η κεντρικότερη πλατεία της χώρας να είναι ενα τσιμεντοποιημένο έκτρωμα, ακόμα και εαν συντρέχουν οι γνωστοί λόγοι που βαρύνουν τους εκάστοτε πολιτικούς και κυβερνήσεις.


Aκόμα και τη δεκαετία του 60 υπήρχαν εκλεγμένοι με αίσθημα υπευθυνότητας και γούστο, έναντι της δεδομένης κακογουστιάς και της ολοκληρωτικής ανευθυνότητας του παρόντος.

Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει, και όπου μαζεύονται πολλοί νεοαστοί εξαφανίζουν τον πολιτισμό. Η επικρατούσα κατάσταση της πλατείας Ομονείας δεν διαφέρει αρκετά απο την κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, η οποία αν και έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια εχει μια παρουσία αντιαισθητική και κακόγουστη.

Στη φωτογραφία κάποτε η Πλατεία Ομονοίας, και μακάρι να ήταν κάπως έτσι σήμερα που η τεχνολογία εχει προχωρήσει, όμως η αισθητική του συνόλου είναι η αρπαχτή και τα ιδιοτελή συμφέροντα απο δημόσιες θέσεις.ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην Ομόνοια βρέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα ο Σαμαράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">