ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κ. Μπενέτος τόλμησε να αρθρώσει δημόσια λόγο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ,4 Σεπτέμβρη 2012.

Ο κ. Μπενέτος  ήταν ο μοναδικός σύμβουλος Γλυφάδας ο οποίος τόλμησε να αρθρώσει δημόσια λόγο για την υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου μετά τις καταγγελίες και την προσφυγή στη δικαιοσύνη, αποσαφηνίζοντας τι ισχύει στη τοπική κοινωνία απο μερίδα δημοτικών συμβούλων.

Βέβαια έκανε σαφή υπαινιγμό κίτρινης ενημέρωσης στο σημαντικότερο ζήτημα που υπάρχει στα δυο χρόνια χειρισμών της σημερινής διοικήσεως, μετά την δημοσίευση βίντεο με δηλωσή του στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής απο τοπική ιστοσελίδα.

Διαβάζοντας όσα υπήρξαν ως ισχυρισμοί απο την πλευρά της ιστοσελίδας σχημάτισα άποψη, διότι σε μια συγκεκριμένη φράση δημοτικού συμβούλου η αναταπάντηση ήταν δριμεία και υπερβατική και αρκετά στολισμένη, ενω το μόνο που έπρεπε να υπάρξει είναι η αποκατάσταση της αλήθειας.

Στη συνέχεια υπήρξε η δήλωση του κ.Μπενέτου που ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας οτι θεώρησε η κακή ποιότητα του βίντεο, και ο τρόπος παρουσίασης γίνεται σκόπιμα ώστε να ισχυροποιηθεί στη συνέχεια η αντιπολίτευση με βίντεο που ακολούθησε, ενω φρόντισε επιμελώς στο τέλος να τονίσει την ψήφο του κ.Βαρβιτσιώτη για την εν λόγω αγορά των οικοπέδων.

Καταλήγοντας θέλω να θυμίσω στον δημοτικό σύμβουλο και σε όλους εσάς, οτι ζήτησα δημόσια απο τον σημερινό δήμαρχο συγκεκριμένα να υπάρξει κίνηση του ώστε να δομηθεί οτι χρειάζεται, και στη βάση που χρειάζεται, ώστε να μην υπάρχουν ούτε λαβές για παρεξηγήσεις, ούτε παραταξιακά υποκινούμενοι συμπολίτες μας, ούτε όλα αυτά που τουλάχιστον απο εμένα χαρακτηρίζονται αναχρονιστικά.

Ζήτησα και αιτήθηκα άτυπα ώστε να υπάρξει το πλαίσιο αμεσότητας και μαζικής ενημέρωσης των δημοτών όπως πρέπει να είναι σήμερα, και με την συμμετοχή όλων, ώστε άμεσα και μαζικά οι δημότες να γνωρίζουν το σύνολο της τοπικής θεματολογίας, και το επίπεδο να είναι επαγγελματικό.

Όσοι καλύπτονται απο αυτά που ισχύουν τοπικά και δεν επιθυμούν την συνδρομή τους έστω και σε στοιχειώδες επίπεδο αναβάθμισης, στο τέλος της θητείας αυτής της διοικήσεως θα διαπιστώσουν εαν καλώς έπραξαν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Oι δημότες που δεν γνωρίζουν ποιός είναι ο κάθε συμπολίτης τους, ούτε ποιοι λόγοι οι σκοπιμότητες κρύβονται πίσω απο οτιδήποτε σε τοπικό επίπεδο, καλό είναι να ερευνούν, να εξετάζουν, και να αξιολογούν. (Δεκατρία χρόνια προτάσεων για τοπικό μέσο των δημοτών στη Γλυφάδα) Οχι των ιδιωτών και των πολλών σκοπιμοτήτων, των ΔΗΜΟΤΩΝ ώστε να μένει πάντα των δημοτών άσχετα των αιρετών και εκλεγμένων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κ. Μπενέτος τόλμησε να αρθρώσει δημόσια λόγο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">