ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον εισαγγελέα πέντε άτομα που εκβίαζαν καταστηματάρχες

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ,8 Νοεμβρίου 2012.


Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν πέντε άτομα τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα που ενέχεται σε εκβιάσεις καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής "προστασίας".

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν πέντε άτομα τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα που ενέχεται σε εκβιάσεις καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής "προστασίας". Πρόκειται για τρείς έλληνες ηλικίας 24, 27 και 32 ετών και για δύο αλλοδαπούς, 34χρονο Ιρανικής και 37χρονο Αλβανικής καταγωγής μεταξύ των οποίων και τρεις "εγκέφαλοι" του κυκλώματος ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι "πουλούσαν προστασία" σε τριάντα έξι καταστήματα της Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικούς η σπείρα δραστηριοποιείτο στις περιοχές Γλυφάδας, Χαϊδαρίου, Καμινίων και Κορυδαλλού και εξανάγκαζε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, με απειλές, σε βάρος της ζωής τόσο των ιδίων όσο και των μελών των οικογενειών τους, να τους καταβάλουν ανά 15νθημερο χρηματικό ποσό που κυμαίνονταν από 100 έως 150 ευρώ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον εισαγγελέα πέντε άτομα που εκβίαζαν καταστηματάρχες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">