ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σοβαρές αμφιβολίες ως προς τη νομιμότητα της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου

ΤΡΙΤΗ, 4 Δεκεμβρίου 2012.

Σοβαρές αμφιβολίες ως προς τη νομιμότητά της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και ότι πιθανόν έχουν αποκρυφτεί στοιχεία καλείται να διερευνήσει δημοσιονομική ελέγκτρια με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού.

Μετά την ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων θα καταθέσει πόρισμα, ενω στον εισαγγελέα δίωξης οικονομικού εγκλήματος ερευνώνται όλα τα έγγραφα και οι καταγγελίες συμπολιτών μας. 

Η υπόθεση της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου στο Δήμο Γλυφάδας εχει χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως, και υπάρχουν ιδιαζούσης σημασίας καταγγελίες υπερτιμολόγησης, όπως και η προτεραιότητα που δώθηκε σε ζήτημα εκλεγμένης που ο δήμαρχος όρισε αντιδήμαρχο του δήμου κατά την περίοδο της επικείμενης αγοραπωλησίας.

(Οι πιέσεις διευθέτησης ζητήματος εκλεγμένης και η κατ' επιλογήν προώθηση ζητημάτων στο δήμο Γλυφάδας είναι πασιφανή. Άλλωστε τεκμηριωμένα δυο χρόνια μετά την εκλογική διαδικασία η σημερινή διοίκηση εχει φροντίσει το όφελος με ποικίλους μεθόδους σχεδόν όλων των παραταξιακών μελών της, ενω για τους υπολοίπους δημότες σκόπιμα πράττουν οτι θέλουν, ακόμα και παρανομίες)

Ο αρμόδιοι καλούνται να ερευνήσουν τυχόν παραβιάσεις της νομοθεσίας για την απευθείας αγορά τους, εξετάζοντας τα στοιχεία του ιδιοκτησιακού καθεστώτος όπως και την σχέση δημάρχου αντιδημάρχου, όταν είναι γνωστό οτι στο Δήμο Γλυφάδας σήμερα μόνον κατ' επιλογήν προωθούνται ζητήματα της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών.

Ενδεικτικά αναφέρω τη κατάθεση αιτήσεως πρός τον Δήμο Γλυφάδας πρόσφατα και την καθ' όλα παράνομη ενέργεια του δημάρχου να μην περάσει στο δημοτικό συμβούλιο αίτημα δημότη ο οποίος επιθυμούσε να ενημερωθεί το σώμα των εκλεγμένων.

Όταν υπάρχουν ενέργειες κατ' επιλογήν και αποκλειστικά για την οφέλεια μερίδας δημοτών, το σύνολο πρέπει να αμφιβάλλει σε οτιδήποτε συμβαίνει, και ειδικά όταν υπάρχουν τεκμηριωμένες προσφυγές απο την κ.Λυγνού και τον κ.Καραπάνο.

Μετά το πόρισμα για την συγκεκριμένη απ' ευθείας αγορά θα προσφύγω και εγω νομικά.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υστερόγραφο: Eμείς ως δημότες καταδικάζουμε το σύνολο των ενεργειών κατ' επιλογήν, και παρανομιών που ακολουθεί η σημερινή διοίκηση, και ο δήμαρχος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σοβαρές αμφιβολίες ως προς τη νομιμότητα της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">